Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

schita cutie patrol Y60 pentru alegere rulmenti

soimu

Postări Recomandate

va rog, am demontat cutia, am deschis-o,

acum vreau sa comand rulmentii

unii sunt usor de explicat unde sunt, altii sunt mai dificil si intrucat "comanda" este telefonica...va rog sa ma ajutati sa agasesc codurile de la ele

multumesc

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: schita cutie patrol Y60 pentru alegere rulmenti

am nevoie de schita :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Am crezut ca ai desenat o schita, si ai pus degetu' unde te doare. Ok. Imi fac un pic de vreme si o sa trec pe la un amic. O sa listez din prgul de piese auto schita cu tot cu coduri pe original.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

mare ajutor

multumesc mult

astept cu rabdare

Link spre comentariu

Te pot ajuta indirect. Adika nu am inca ce iti trebuie tzie, dar am un amic, care are descarcat de pe net o baza de date cu toate piesele de schimb de la majoritatea mashinilor care au aparut pana acum. Acolo gasesti ordonate pe categorii, ani de fabricatzie, subanasamble, etc...

Deci o sa potzi sa iei direct codurile de comanda cu care se gaseste piesa respectiva in magazin. Momentan nu poate sa ajunga acasa sa imi dea linkul de unde a descarcat acea baza de date, dar cum o primesc o sa o pun pe forum. Banuiesc ca o sa fie utila.

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

Uite pozna. Dupa ce identifici ce-ti trebuie citez din omu de la piese auto: "Spune-i sa mearga la un magazin de rulmenti, la piese auto le plateste de 3-4 ori". L-am rugat sa-mi dea si un pret, dar raspunsul a fost cel de mai sus.

http://carunderconstruction.googlepages ... ie_y60.JPG

Bafta mare.

ps: din ce imi aduc aminte ca m-am uitat cu el la ecrane, s-ar putea ca codurile din poza sa fie ceva codificare interna. Mai dadea niste clickuri pina sa apara piesa pe ecran si sa i se vada codul. Asa ca, dupa ce le identifici vizual, da-mi de stire sa mai aprofundez cautarile.

Link spre comentariu

multumesc mult

deocamdata ideea e ca :

acel 32203 trebuie sa-l schimb si mai e o bucsa cu ace 32264 R care probabil are joc, dar nu stiu cum ajung la ea, se pare ca e f f greu si se vor rupe o gramada de alte piese la demonatarea de pe ax....

daca as reusi sa-l desfac, as schimba si 32273

problema e ca acel 32203 are un canal cu siguranta la 2/3 din latime...deci un rulment obisnuit e imposibil de montat in locul lui

daca mai aflii ceva..pls

Link spre comentariu

Soimule, ia de aici schema de demontaj + coduri ...

http://zeverybest.free.fr/atelier_patrol.html

:g :g :g

ps: da in limba lui Shakespeare nu ai vreun link??? Ca la mine, cunostintele in franceza se termina dupa expresia ''notre pul in votre cur" si asta doar verbal, ca de scris sunt sigur ca se scrie altfel :P

Link spre comentariu

Vezi la gepetto pe site :

http://support.gpx.ro/index.php?dir=man ... %20patrol/

Alea le-am gasit de cind eram mic, faza e ca dupa ce le dau jos, cind vreau sa le dezarhivez, imi apare un mesaj ca cica sunt corupte sau incomplete. Poate ca ... iti dau PM.

Link spre comentariu

Uite pozna. Dupa ce identifici ce-ti trebuie citez din omu de la piese auto: "Spune-i sa mearga la un magazin de rulmenti, la piese auto le plateste de 3-4 ori". L-am rugat sa-mi dea si un pret, dar raspunsul a fost cel de mai sus.

http://carunderconstruction.googlepages ... ie_y60.JPG

Bafta mare.

ps: din ce imi aduc aminte ca m-am uitat cu el la ecrane, s-ar putea ca codurile din poza sa fie ceva codificare interna. Mai dadea niste clickuri pina sa apara piesa pe ecran si sa i se vada codul. Asa ca, dupa ce le identifici vizual, da-mi de stire sa mai aprofundez cautarile.

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

am trimis fara sa ascriu .... !!

...... in link-ul de mai sus unde este poza explodata i-ti pot da eu codurile complete ....

...mai important cred este sa identifici exact ce-ti trebuie sa repari cutia ....

( mai bine dai un tel lui Luigi ...)

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

acel rulment d la priza directa (arborele principal), cel mare cu siguranta pe el are urmatorul cod SKF

SKF Explorer 6308-2RS1 NR

si il gasiti la reprezentatii SKF mai repede decat la cei care aduc piese originale nissan...si mai eftin

merci lipovene, ai fost la foarte obiect, din pacate cei care puteau sa si aduca pielesele de la care mi-ai dat u codurile ...nu se prea grabesc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare