petru100 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 si cauciucuri pt protectie motor dr/stg Multumesc Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Re: Cumpar brat stergator far stanga Patrol Y61 Cauciucurile le faci din pres pe care le prinzi cu nituri...gumele alea din dezmembrari de cele mai multe ori le gasesti obosite. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petru100 Postat Octombrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Re: Cumpar brat stergator far stanga Patrol Y61 Si stergator de far? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Re: Cumpar brat stergator far stanga Patrol Y61 Care va trebuie? st sau dr? Ma uit sa vad daca va gasesc ceva... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petru100 Postat Octombrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Re: Cumpar brat stergator far stanga Patrol Y61 Care va trebuie? st sau dr? Ma uit sa vad daca va gasesc ceva... Stanga. A fost furat. Am ramas cu motorasul... :-( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Re: Cumpar brat stergator far stanga Patrol Y61 Am sorturi de protectie pentru fata , noi set complet de 4 buc , facute dupa originale ... ramase nemontate pe masina , ramase promise ... si inca ramase .... ( fara clipsuri ca au un pret ilogic ) . Fa un pret ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petru100 Postat Noiembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Re: Cumpar brat stergator far stanga Patrol Y61 Am sorturi de protectie pentru fata , noi set complet de 4 buc , facute dupa originale ... ramase nemontate pe masina , ramase promise ... si inca ramase .... ( fara clipsuri ca au un pret ilogic ) . Fa un pret ... 100 ron? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: Cumpar brat stergator far stanga Patrol Y61 ... no e bine ca si asa le tin fara rost ... Singura problema ar fi ca saptamana asta sunt legat de munca si rup lantul abia joi seara ... vineri dimineata le pot pune la curier . Daca e OK trimite date de expeditie . Vineri dimineata ma pot uita in pestera haiducilor si dupa un stergator de far ... aveam pe undeva o pereche , eu le-am mazilit de mult ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate