Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cumpar brat stergator far stanga Patrol Y61

petru100

Postări Recomandate

Re: Cumpar brat stergator far stanga Patrol Y61

Cauciucurile le faci din pres pe care le prinzi cu nituri...gumele alea din dezmembrari de cele mai multe ori le gasesti obosite.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am sorturi de protectie pentru fata , noi set complet de 4 buc , facute dupa originale ... ramase nemontate pe masina , ramase promise ... si inca ramase .... ( fara clipsuri ca au un pret ilogic ) . Fa un pret ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Am sorturi de protectie pentru fata , noi set complet de 4 buc , facute dupa originale ... ramase nemontate pe masina , ramase promise ... si inca ramase .... ( fara clipsuri ca au un pret ilogic ) . Fa un pret ...

100 ron?

Link spre comentariu

... no e bine ca si asa le tin fara rost ... Singura problema ar fi ca saptamana asta sunt legat de munca si rup lantul abia joi seara ... vineri dimineata le pot pune la curier . Daca e OK trimite date de expeditie .

Vineri dimineata ma pot uita in pestera haiducilor si dupa un stergator de far ... aveam pe undeva o pereche , eu le-am mazilit de mult ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare