moroiu Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 (edited) Salut, Dupa aproape 10 ani de cand a incoltit ideea de a avea o jucarie pentru coclauri si concedii de 3000+km, dupa ce m-am zgait la Samuraie, apoi am alergat dupa Ferote, eram pe punctul de a pleca in Germania sa imi aduc un Frontera, apoi Pajero, l-am adoptat pe Migdala. Este mic si verde, si nu, nu e o broasca, e Jimny :ha: L-am luat si am invatat cum se schimba 4x4, low, high pe Strategica. Fara gluma, nu mai mersesem cu un 4x4 nici macar ca si pasager. Iar experienta Strategica a fost pentru ca doamna a facut scandal ca am dat banii pe o masina pentru urcat pe pereti si o tin parcata langa gardurile din fata blocului. n-a mai contat ca nu e recomandat sa iesi singur & stuff - aruncati cu pietreeee :br Migdala nu scartaie, nu paraie si nu rontaie in niciun fel. Zdrangane plasticele la interior in draci pe pietroaie dar nu ma gandesc ca e ceva in neregula. Ce e ciudat, si rog niste raspunsuri/sfaturi, e ca fluiera usor intre 40 si 60 km/ora. Ma gandesc ca este o viteza optima pentru a se forma un turbion de aer care fluiera pe undeva - la plasticele de la aripa fata, la barele de pe capota... dar asociez fluieratul si cu uleiul de pe grupul fata... Atasasez niste poze de prezentare si cu niste ulei (masina nu lasa ulei sub ea dar are urmele din imagine) Dupa ce am parcurs toate topicurile deschise aici, si nu am gasit mare lucru, mai am o intrebare - se potrivesc jantele de Vitara si/sau GV? Lasam la o parte discutiile despre dejantare datorate J-ului mare (6.5 - 7) si a anvelopelor 205 70 15. Vreau jante cu un ET mai mic sau mic negativ si anvelope stock pentru iarna si... pentru ITP-ul care vine in martie - din imagini veti vedea ca ma vor trimite acasa cu ceea ce am acum pe masina - jante intoarse si MT-uri de care trebuie dar putin mai musculoase decat vor altii :grin: Edited October 31, 2017 by moroiu Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Re: AKA Migdala Sa ai bafta de ea,arata extraordinar.Sper ca ai glumit cand ai spus de concedii si 3000+ km :) Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianhaulica Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Re: AKA Migdala Eu am avut pe Vitara 2 jnte de Jimny, si 2 de Vitara. Au mers fara probleme. Deci mai mult ca sigur si la Jimny se potrivesc cele de Vitara. (sper ca nu-mi scapa nimic... dar sunt aproape identice). PS. Eu am ramas cu 4 roti de vitara dupa ce am vandut-o (Jante si cauciucuri marimea standard de la vitara... nu mai stiu exact cat). Tot nu apuc sa le pun la vanzare. Daca te intereseaza... putem discuta. [ATTACH=CONFIG]284156[/ATTACH] Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Re: AKA Migdala Dupa ce am parcurs toate topicurile deschise aici, si nu am gasit mare lucru, mai am o intrebare - se potrivesc jantele de Vitara si/sau GV? Lasam la o parte discutiile despre dejantare datorate J-ului mare (6.5 - 7) si a anvelopelor 205 70 15. Vreau jante cu un ET mai mic sau mic negativ si anvelope stock pentru iarna si... pentru ITP-ul care vine in martie - din imagini veti vedea ca ma vor trimite acasa cu ceea ce am acum pe masina - jante intoarse si MT-uri de care trebuie dar putin mai musculoase decat vor altii :grin: Sa o stapinesti sanatos si multe satisfactii sa ai :dr2 Se potrivesc jantele, dar alea de Vitara au ET pozitiv, deci o sa stea mai in interior. Fluieratul ala nu e din cutia de viteze sau se manifesta la o anumita turatie? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
moroiu Posted November 2, 2017 Author Share Posted November 2, 2017 Re: AKA Migdala Nu are legatura cu turatia, doar cu intervalul 40-60 km/h. Multumesc pentru informatia despre jante. O sa ma orientez spre et negativ sau, in cel mai rau caz, spre originale Jimny. Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts