StefanP Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 (editat) Buna dimineata, Vand Suzuki Grand Vitara 2006, 1.9 D, 218200 km, adus acum 3 luni din Franta. 4x4 permanent, 4h,4l cu pregatire off-road in tara. Pana acum am facut urmatoarele: - revizie completa - schimbare capete bara - distributie - detailing complet - covorase inclusiv portbagaj - pregatire off-road, totul nou: suspensie Dobinsons Australia +5cm, anvelope noi BFG noi 225/75/16 (inaltata si din anvelope cu +1 cm fata de standard), distantiere roti 3.8cm, scuturi motor si diferential si troliu Tyrex 8000 cu sufa sintetica. Pret special forum: 33000 ron - trebuie sa-mi inchid urgent un credit, eu am platit pana acum peste 8000 euro pentru achizitie plus modificari. Multumesc, Stefan: 0730602196 Editat Noiembrie 2, 2017 de nessum 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 (editat) Re: Vand Suzuki Grand Vitara 2006, 1.9 D Cu un gust amar vin si spun cele de mai jos........ De trei zile ai umplut forumul de aplauze -scopul acum vine,cele 20 de posturi sa-ti vinzi rabla.Spun asat pt ca intru zilnic si ma uit din 2 in doi la ce-i nou...numa laude si aplauze de la tine. Imi pare rau ca apar ca justitiarul :pt dar de ce crezi ca aici o ia repede cineva? ar tebui sa fie fix invers... deci te-ai straduit degeaba sa vinzi castraveti la gradinari....mergi pe Olx si autovit- concurenta neloiala si samasarala la greu... sper sa-ti rezolvi problemele personale si sa ramai cu masina :grin: mult si bine .....sau sa ramai cu ea ,daca problemele sunt doar un stimul :grin: Editat Noiembrie 2, 2017 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StefanP Postat Noiembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Re: Vand Suzuki Grand Vitara 2006, 1.9 D Imi pare rau daca a deranjat pe cineva mesajul meu, nu sunt nici bisnitar si nici altceva. In rest indiferent de ce conexiune malefice sau jigniri gratuite primesc, prefer sa nu comentez din respect pentru toti cei implicati. Multumesc, Stefan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Re: Vand Suzuki Grand Vitara 2006, 1.9 D Cu un gust amar vin si spun cele de mai jos........ De trei zile ai umplut forumul de aplauze -scopul acum vine,cele 20 de posturi sa-ti vinzi rabla.Spun asat pt ca intru zilnic si ma uit din 2 in doi la ce-i nou...numa laude si aplauze de la tine. Imi pare rau ca apar ca justitiarul :pt dar de ce crezi ca aici o ia repede cineva? ar tebui sa fie fix invers... deci te-ai straduit degeaba sa vinzi castraveti la gradinari....mergi pe Olx si autovit- concurenta neloiala si samasarala la greu... sper sa-ti rezolvi problemele personale si sa ramai cu masina :grin: mult si bine .....sau sa ramai cu ea ,daca problemele sunt doar un stimul :grin: Totusi tind sa cred ca nu e chiar rabla masina,cel putin nu din poze.Bafta la vanzare masinii! Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Re: Vand Suzuki Grand Vitara 2006, 1.9 D Eu l-am cunoscut pe Stefan si cred ca este un baiat deosebit! Nu cred ca urmareste sa faca negot cu masini! Am primit de la aceasta Grand Vitara suspensia,deoarece a inaltat masina si am ramas surprins ca sunt in stare f.f. buna! Bafta la vanzare masinii! Nu am obs,are trapa? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Re: Vand Suzuki Grand Vitara 2006, 1.9 D Este o rubrica de vanzari, NU de aplaudat! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: Vand Suzuki Grand Vitara 2006, 1.9 D Eu l-am cunoscut pe Stefan si cred ca este un baiat deosebit! Nu cred ca urmareste sa faca negot cu masini! Am primit de la aceasta Grand Vitara suspensia,deoarece a inaltat masina si am ramas surprins ca sunt in stare f.f. buna! Bafta la vanzare masinii! Nu am obs,are trapa? Deosebit de ce sau cine....? Daca respecta Regulamentul, asa cum facem toti, era altceva, dar asa, topicul se inchide, iar accesul sau la Mica Publicitate va fi restrictionat pentru o perioada nedeterminata ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate