hiri Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Salut lume, Vreau sa achizitionez o gv de preferat diesel pt iesiri in weekend pe dealuri cu familia Am pus ochii pe cateva gv in 5 usi dar autoutilitare 2 locuri fara bancheta.ok pana aici. Toti vanzatorii ma asigura ca daca deviz de la serviceul suzuki si cumpar bancheta + centuri pot fara probleme la rar sa o fac autoturism. Problema mea: Am vb la 2 serviceuri suzuki(cluj si oradea) si nu se mai face acest deviz de cel putin 1 an. A facut cineva recent aceasta conversie?sau se poate prin alta metoda sa fac transformarea? Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Re: GV autoutilitara -->autoturism? Eu stiam ca invers nu se mai poate de cel putin 1 an, din motive lesne de inteles.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 (editat) Re: GV autoutilitara -->autoturism? Salut lume, Vreau sa achizitionez o gv de preferat diesel pt iesiri in weekend pe dealuri cu familia Am pus ochii pe cateva gv in 5 usi dar autoutilitare 2 locuri fara bancheta.ok pana aici. Toti vanzatorii ma asigura ca daca deviz de la serviceul suzuki si cumpar bancheta + centuri pot fara probleme la rar sa o fac autoturism. Problema mea: Am vb la 2 serviceuri suzuki(cluj si oradea) si nu se mai face acest deviz de cel putin 1 an. A facut cineva recent aceasta conversie?sau se poate prin alta metoda sa fac transformarea? Merci. Nu te complica! Pune vanzatorii respectivi sa omologheze ei cu banii tai! Sa vezi raspuns frumos ce primesti... Editat Noiembrie 5, 2017 de Astral Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipxlz Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 (editat) Re: GV autoutilitara -->autoturism? Treaba lor e simpla: isi fac treaba de service si monteaza bancheta+centuri. Apoi emit devizul de lucrari in care spun ce lucrare au efectuat , la solicitarea proprietarului. Ce face pe urma acesta, e treaba lui cu RAR-ul. Care e piedica legala pt reomologare? Treaba asta cu autoutilitarele a cazut odata cu taxa.Acum se aduc autoturisme cu banchete. Asta de ai gasit-o tu o fi adusa in tara pana sa cada taxa. EDIT: mai bine mai astepti sa vezi ce noua taxa clocesc guvernantii si care varianta va fi mai avantajoasa, la autoturism sau autoutilitara. Editat Noiembrie 5, 2017 de cipxlz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hiri Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: GV autoutilitara -->autoturism? Salut. Sunt aduse recent. E plin de ele in zona orastie hunedoara. Gv 4usi cu 2 locuri-autoutilitara.vanzatorii spun ca se pot transfera pe autoturism la rar daca cumpar bancheta spate si centuri + document de la service suzuki. Eu am sunat la suzuki si mi-au spus ca nu mai au voie sa elibereze acest document. O zi faina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hiri Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: GV autoutilitara -->autoturism? EDIT: mai bine mai astepti sa vezi ce noua taxa clocesc guvernantii si care varianta va fi mai avantajoasa, la autoturism sau autoutilitara. Eu vreau cu 5 locuri deci neaprat autoturism. Am auzit de gv autoutilitara cu 5 locuri dar nu am gasit inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: GV autoutilitara -->autoturism? Tu poti suna la RAR (sediu central bucuresti) contact pe net si se lamureste treaba simplu! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emvib Postat Septembrie 23, 2018 Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Re: GV autoutilitara -->autoturism? a mai rezolvat cu omologarea din utilitara in autoturism? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hiri Postat Septembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Re: GV autoutilitara -->autoturism? Salutare. Nu am mai cumparat. Proectul e pe hold memontan. Numa'bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate