Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Blocabil D2.

Donciu

Postări Recomandate

Re: Blocabil D2.

Depinde de model, unele au altele nu, cele dotate au toata configuratia cu schimbator cu tot si cele fara nu au nimic nici in cutia de transfer(plecand de la premiza ca e dotarea originala si nu s-au facut schimbari ulterioare)

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In fata manetelor pe consola centrala trebuie sa aiba asta si sa si poti sa actionezi maneta mica asa cum e desenat acolo si cum e explicat in manualul uitilizatorului ca am mai vazut cazuri ca era stickerul dar nu era instalatia

attachment.php?attachmentid=284188&d=1509770900&thumb=1

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Totodata daca nu-ti completezi profilul(sau o semnatura) cu datele complete ale masinii(an, motor, transmisie, suspensie) eu unul nu-ti mai raspund la nici o intrebare

Link spre comentariu

Inseamna ca nu are dar ca sa fii 100% sigur ca nu a fost vreun sticker si acum lipseste pune maneta mica in mijloc si incearca sa tragi de ea spre stanga, daca e teapana si nu merge nu are blocant, daca merge si impingi asa in fata sau spate se aprinde martorul CDL in bord si atunci are... cand am spus de completat profilul si cu transmisia si suspensia ma refeream la felul transmisiei adica manuala sau automata si la dotari specifice suspenisiei adica SLS sau ACE si astea de trecut doar daca are pt a sti pe viitor daca apar probleme care sunt dotarile existente fara a mai sapa prin postari vechi, chestia cu lant nu stiu de unde ai scos-o si ce treaba are cu transmisia... comprende?

Mai insist o data cu acest link totusi: https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover&p=625885#post625885

Editat de sierrafery

Link spre comentariu

Am explicat clar la postarea #2 cum e la modele 2003, aia "unii" care spun de timonerie lipsa ori nu stiu ori se refera la modele pana in 2001... dar tu poti sa te iei dupa cine doresti

Link spre comentariu

Se poate upgrada cutia dar e destul de scump: http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/miscellaneous/disco-ii-difflock.html , la care daca o comanzi si va fi si asa demiontata cutia de transfer e de dorit sa iei si asta http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/diy-rebuild-kits/lt230-rebuild-kits/lt230-master-rebuild-kit.html si atunci e treaba OK... pt timonerie exista si variante imrovizative cu o tubulara cardanica sau flexibila scoasa prin consola.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare