alexandru0001 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Exista cineva pe aici care repara display HEVAC sau stie cineva de unde sa procur banda de contact de la display. Multumesc anticipat RANGE ROVER P38 Vogue 2.5 diesel 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Re: Display HEVAC P38 Esti sigur ca displayul e defect si nu altceva? cum ai ajuns la concluzia asta? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandru0001 Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: Display HEVAC P38 Esti sigur ca displayul e defect si nu altceva? cum ai ajuns la concluzia asta? aveam ceva pixeli morti, l-am desfacut si dupa asta am cativa pixeli vi! el functioneaza perfect cand ii dau comenzi, nu are nici cartea aprinsa nici alte probleme! RANGE ROVER P38 Vogue 2.5 diesel 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: Display HEVAC P38 atunci pare ca ala e....din pacate nu am idee cum sa rezolvi asta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandru0001 Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: Display HEVAC P38 atunci pare ca ala e....din pacate nu am idee cum sa rezolvi asta Am gasit pe internet, cred ca o sa dau comanda, insa dureaza destul de mult! RANGE ROVER P38 Vogue 2.5 diesel 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate