vitalies Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Fratilor - cine stie unde se pot sabla 4 jante (sau jenti - cum e corect???) de tabla in Bucuresti?! Multumesc anticipat! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Sablare la tzuparu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Sablare Iegzact, la Atelierele Harniciei ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Sablare Multumesc am rezolvat problema - de atelierele harniciei stiam numai ca s-au mutat atat de departe incat imi este extrem de greu sa ajung pe acolo. Si cum lipsa de timp este o boala veche prin gradina mea am continuat cercetarile. Ce credeti ? bine zice vorba aia : cine cauta gaseste. Am gasit la 1 minut de serviciul mei - mai exact vis-a-vis, si mai exact la GRIRO - fosta Grivita Rosie. Singura problemuta e poarta dar 10 ron la portar si iata-ma pe teritoriul GRIRO - am ajuns la atelierul de sablare - atelier este diminutiv - o hala imensa in care incape lejer o locomotiva. Dupa o scurta parlamentare cu baietii pentru modica suma de 100 ron jantele mele din niste jeguri ruginite au devenit imaculate. Asa aratau dupa sablare. http://photofile.name/photo/vitalies/95222163/xlarge/102748689.jpg Si asa dupa vopsire - cateva straturi de grund cu zinc si apoi vopsea mata. http://photofile.name/photo/vitalies/95222163/xlarge/102748694.jpg I-am intrebat pe baieti daca se poate sabla o punte sau un sasiu - no problem - doar sa aranjez la poarta sa intri pana la ei. A da sableaza cu alice - nu cu nisip - deci aluminiu devine cam rugos dupa sablare. Daca vrea cineva telefonul baiatului de la sablare il am dar din motive lesne de inteles nu-l postez aici. Cine il vrea vi-l dau cu placere prin PM. Suma se negociaza - cand am intrebat cat - au zis cat vreau - am vrut 100 - daca cineva vrea mai putin cred ca se rezolva. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Sablare Am sablat jenti de aluminiu cu nisip. Cautati orice atelier unde se fac geamuri sablate. Costa mai nimic si ies perfect pt ca nisipul este fff fin. Depinde cat sunt de mancate de rugina pt ca se vor vedea "craterele". Un vopsitor priceput vi le face ca noi pt ca trebuie ceva sprit chit. Sunt sceptic ca rezista in timp dar puteti incerca. VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Sablare stai ca nu inteleg ceva.........ti-au ruginit jentile de aluminiu? :oo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Sablare stai ca nu inteleg ceva.........ti-au ruginit jentile de aluminiu? :oo Da n-ai mai vazut aluminiu sau inox sa rugineasca? In special cele turcesti/chinezesti... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Sablare Da! Aluminiul oxideaza desi este impropriu spus. Mai ales in contact cu plumbul face un fel de sare alba si lasa in urma o mica groapa. VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Sablare Si rugina tot un fel de oxidare este asa ca se poate spune ca rugineste aluminiu :wink: Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Sablare aha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate