Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sablare

vitalies

Postări Recomandate

Fratilor - cine stie unde se pot sabla 4 jante (sau jenti - cum e corect???) de tabla in Bucuresti?! Multumesc anticipat!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sablare

Multumesc am rezolvat problema - de atelierele harniciei stiam numai ca s-au mutat atat de departe incat imi este extrem de greu sa ajung pe acolo. Si cum lipsa de timp este o boala veche prin gradina mea am continuat cercetarile. Ce credeti ? bine zice vorba aia : cine cauta gaseste. Am gasit la 1 minut de serviciul mei - mai exact vis-a-vis, si mai exact la GRIRO - fosta Grivita Rosie. Singura problemuta e poarta dar 10 ron la portar si iata-ma pe teritoriul GRIRO - am ajuns la atelierul de sablare - atelier este diminutiv - o hala imensa in care incape lejer o locomotiva. Dupa o scurta parlamentare cu baietii pentru modica suma de 100 ron jantele mele din niste jeguri ruginite au devenit imaculate. Asa aratau dupa sablare.

http://photofile.name/photo/vitalies/95222163/xlarge/102748689.jpg

Si asa dupa vopsire - cateva straturi de grund cu zinc si apoi vopsea mata.

http://photofile.name/photo/vitalies/95222163/xlarge/102748694.jpg

I-am intrebat pe baieti daca se poate sabla o punte sau un sasiu - no problem - doar sa aranjez la poarta sa intri pana la ei.

A da sableaza cu alice - nu cu nisip - deci aluminiu devine cam rugos dupa sablare.

Daca vrea cineva telefonul baiatului de la sablare il am dar din motive lesne de inteles nu-l postez aici. Cine il vrea vi-l dau cu placere prin PM. Suma se negociaza - cand am intrebat cat - au zis cat vreau - am vrut 100 - daca cineva vrea mai putin cred ca se rezolva.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Am sablat jenti de aluminiu cu nisip. Cautati orice atelier unde se fac geamuri sablate. Costa mai nimic si ies perfect pt ca nisipul este fff fin. Depinde cat sunt de mancate de rugina pt ca se vor vedea "craterele". Un vopsitor priceput vi le face ca noi pt ca trebuie ceva sprit chit. Sunt sceptic ca rezista in timp dar puteti incerca.

VW Touareg V6 benzina - gaura neagra
Link spre comentariu

stai ca nu inteleg ceva.........ti-au ruginit jentile de aluminiu? :oo

Da n-ai mai vazut aluminiu sau inox sa rugineasca?

In special cele turcesti/chinezesti...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare