fuguletz Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Buna ziua, sunt proaspat detinator de Land Rover Freelnder, fabricatie 2004, model facelift(o am de o saptamana) ! Am o problema ciudata la cutia automata, se cupleaza cand vrea ea in marcharier(initial nu mai intra deloc) ! A fost cineva la vre-un service in Bucuresti? Multumesc anticipat pentru raspuns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 (edited) Re: Nu intra in marsarier Salut, in primul rand problema asta nu are nimic cu schimbul de ulei, cand ai probleme deschizi topic separat, in al doilea rand citeste asta: https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover , scrie ceva cu rosu la final si e important sa apara si detaliile masinii in profil(an, motorizare, transmisie(manual sau automat) nu numai modelul despre problema descrisa o lamurire: Pe afisaj apare selectat R cand spui ca nu intra in marsarier si doar nu se misca sau nici R nu apare? Edited November 5, 2017 by sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
David44 Posted November 19 Share Posted November 19 On 11/5/2017 at 4:17 PM, sierrafery said: Re: Nu intra in marsarier Salut, in primul rand problema asta nu are nimic cu schimbul de ulei, cand ai probleme deschizi topic separat, in al doilea rand citeste asta: https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover , scrie ceva cu rosu la final si e important sa apara si detaliile masinii in profil(an, motorizare, transmisie(manual sau automat) nu numai modelul despre problema descrisa o lamurire: Pe afisaj apare selectat R cand spui ca nu intra in marsarier si doar nu se misca sau nici R nu apare? Salut, am aceeasi problema. Pe fata merge bine, in marsarier nu merge deloc si da, in bord apare R... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts