Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nu intra in marsarier

fuguletz
 Share

Recommended Posts

Buna ziua, sunt proaspat detinator de Land Rover Freelnder, fabricatie 2004, model facelift(o am de o saptamana) ! Am o problema ciudata la cutia automata, se cupleaza cand vrea ea in marcharier(initial nu mai intra deloc) ! A fost cineva la vre-un service in Bucuresti? Multumesc anticipat pentru raspuns!

Re: Nu intra in marsarier

Salut, in primul rand problema asta nu are nimic cu schimbul de ulei, cand ai probleme deschizi topic separat, in al doilea rand citeste asta: https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover , scrie ceva cu rosu la final si e important sa apara si detaliile masinii in profil(an, motorizare, transmisie(manual sau automat) nu numai modelul

despre problema descrisa o lamurire: Pe afisaj apare selectat R cand spui ca nu intra in marsarier si doar nu se misca sau nici R nu apare?

Edited by sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

• 7 years later...
On 11/5/2017 at 4:17 PM, sierrafery said:

Re: Nu intra in marsarier

Salut, in primul rand problema asta nu are nimic cu schimbul de ulei, cand ai probleme deschizi topic separat, in al doilea rand citeste asta: https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover , scrie ceva cu rosu la final si e important sa apara si detaliile masinii in profil(an, motorizare, transmisie(manual sau automat) nu numai modelul

despre problema descrisa o lamurire: Pe afisaj apare selectat R cand spui ca nu intra in marsarier si doar nu se misca sau nici R nu apare?

Salut, am aceeasi problema. Pe fata merge bine, in marsarier nu merge deloc si da, in bord apare R...

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use