Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 Cam asa va arata viitorul nostru :fr2 Bariere si alte de-alea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2007 inca ceva poze :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2007 Si o poza cu cazanul... :tr Pana acolo s-a putut merge....mai departe doar cu .....aparatul de sudura :fr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 Si o poza cu cazanul... :tr :fr misto excursia :B ...dar ce cazan ??...ca se vad doar proiectoarele :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2007 Asta-i cazanu :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 tare!! :1 ...sa-l porti sanatos !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2007 Eu pe el???......el pe mine... :dr2 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 fffffff tare americane.Max in 2 luni avem un moderator la jeep.in 2 luni invata mecanica cit altu cu alta masina in 2 ani. sa ne traiesti fat frumos :Hr ps. mai bine i-ti luai un cal.......... nu are cruci si la planetare :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 :g si dupa aia o sa ramai fidel marcii pt ca ajungi sa o cunosti prea bine :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2007 Asta s-o credeti voi.....radeti de omu necajit.... :bi ...da lasa ca ma fac eu mare ....Patrol...Toyota ....sa va vad atunci ce mai spuneti :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Asa sa te ajute Batranelul al de sus........ca sa nu mai pui cruce...pardon.....cruci la planetare. :pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2007 Da ce ...se schimba asa greu crucile alea de la planetare??? :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Nu greu.......doar des. Glumesc nene......mai fac si eu haz de necaz ce naiba sa fac. Hai sa-ti mearga bine cazanelul si sa nu-i ridici capota 300 000 de km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2007 Stai linistit....stiu de gluma....sper sa o schimb cat mai curand ...dar pana atunci mai exersez si eu mersul in teren masina am vazut ca e cam firava pe dedesubt...asa ca nu o sa trag prea tare de ea :tr Macar asa am ocazia sa ajung sa fac ceva poze....din munti :Hr Cu ocazia asta....ca tot vad ca le aveti....spuneti-mi si mie cat costa crucile astea si de unde se fac rost...ca s-ar putea sa am nevoie de ele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate