Alexdum Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Buna ziua, De curând am achiziționat un Land Rover Discovery TD5, an 2001. Este omologat pentru 5 locuri (autoutilitara). As putea sa-i atașez inca 2 locuri in spate si sa-l omologhez cu 7 locuri? (Evident trecându-l pe autoturism). Daca da, care este procedura? Multumesc! Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Re: Land Rover Discovery TD5 Acum ceva timp am vrut sa-mi iau o masina care era inmatriculata ca autotilitara cu 2 locuri si ma gandeam sa o trec inapoi ca autoturism cu 5 locuri.Raspunsul primit de la rar a fost, daca mai tin bine minte, ca ,daca are numar de omologare european si masina s-a fabricat in varianta cu 5 locuri(in cazul meu-7 in cazul tau) , se poate trece inapoi pe autoturism, dar, evident, montarea banchetei suplimentare trebuia facuta la un service autorizat rar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexdum Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Re: Land Rover Discovery TD5 Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Re: Land Rover Discovery TD5 - omologare ca autoturism ? Alex...nu pot sa-ti spun decat ca nu vei folosi locurile 6 si 7...sunt total incomode. Mai bine pastreza cutiile de depozitare. Sa zicem ca plecati sapte in masina....unde puneti bagajele? vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Re: Land Rover Discovery TD5 - omologare ca autoturism ? De asemenea sugerez sa o pastrezi autoutilitara, tare ma tem ca o sa inventeze onor unii "oameni" un impozit anual de poluare pt autoturisme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Re: Land Rover Discovery TD5 - omologare ca autoturism ? Alex...nu pot sa-ti spun decat ca nu vei folosi locurile 6 si 7...sunt total incomode. Mai bine pastreza cutiile de depozitare. Sa zicem ca plecati sapte in masina....unde puneti bagajele? Corect :g NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexdum Postat Noiembrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 (editat) Multumesc mult pentru răspunsuri! Editat Noiembrie 9, 2017 de sierrafery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Re: Land Rover Discovery TD5 - omologare ca autoturism ? La ce chin e sa o treci ca autoutilitara cu 4-5 locuri mai bine o vinzi asa ca e mai valoroasa ca un autoturism ,sunt mult mai rare .La Iasi mai mult de 4 locuri la autoutilitare nu am reusit sa omologhez , chiar si la cele care aveau trecut in actele de import n1 5 locuri , are 5 locuri pe civ ? LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate