Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Land Rover Discovery TD5 - omologare ca autoturism ?

Alexdum

Postări Recomandate

Buna ziua,

De curând am achiziționat un Land Rover Discovery TD5, an 2001. Este omologat pentru 5 locuri (autoutilitara). As putea sa-i atașez inca 2 locuri in spate si sa-l omologhez cu 7 locuri? (Evident trecându-l pe autoturism). Daca da, care este procedura?

Multumesc!

Alex

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Land Rover Discovery TD5

Acum ceva timp am vrut sa-mi iau o masina care era inmatriculata ca autotilitara cu 2 locuri si ma gandeam sa o trec inapoi ca autoturism cu 5 locuri.Raspunsul primit de la rar a fost, daca mai tin bine minte, ca ,daca are numar de omologare european si masina s-a fabricat in varianta cu 5 locuri(in cazul meu-7 in cazul tau) , se poate trece inapoi pe autoturism, dar, evident, montarea banchetei suplimentare trebuia facuta la un service autorizat rar.

Link spre comentariu

Re: Land Rover Discovery TD5 - omologare ca autoturism ?

Alex...nu pot sa-ti spun decat ca nu vei folosi locurile 6 si 7...sunt total incomode. Mai bine pastreza cutiile de depozitare. Sa zicem ca plecati sapte in masina....unde puneti bagajele?

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

Alex...nu pot sa-ti spun decat ca nu vei folosi locurile 6 si 7...sunt total incomode. Mai bine pastreza cutiile de depozitare. Sa zicem ca plecati sapte in masina....unde puneti bagajele?

Corect :g

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

La ce chin e sa o treci ca autoutilitara cu 4-5 locuri mai bine o vinzi asa ca e mai valoroasa ca un autoturism ,sunt mult mai rare .La Iasi mai mult de 4 locuri la autoutilitare nu am reusit sa omologhez , chiar si la cele care aveau trecut in actele de import n1 5 locuri , are 5 locuri pe civ ?

LandRover Discovery 2 TD5

Dodge Nitro 2.8 CRD

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare