Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prima iesire

shadow

Postări Recomandate

Re: Prima iesire

deci.....am fost la calugareni 3 bucati .......io si shadow si un tov de al lui. Shadow a ramas in namol l am skos EU.........EU am ramas in namol nu m a skos el.......ci traktoru......15 RON cine mai doreste.......oricum a fost frumos........

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:bravo ..... Daaaaa`... poze ?

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

Al dreack' Neajlovu asta, cum le face de petrecanie la toti. :grin: Inca de pe vremea cind dadeau turcii stia el cum sa le stea in cale :ha: :ha: :ha: Important este ca v-ati simtit bine. Asa se capata experienta. :h5

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

:fr2 :fr2 :fr2 :ang2 daca intram aseara pe forum ,mergeam si eu cu voi astazi ca am fost si eu prin zona :grin:

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

:ha: Pai pana la troliu ar trebui sa va obisnuiti sa apelati la tractoare. Mai nasol e cand nu ajunge tractorul pana la voi... si cautati sufe sa adunati vreo 100 de metri :ha:

Cred ca va-ti distrat fain. Pacat ca n-ati iesit mai multi :grin:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Din pacate nu am intrat pe forum zilele astea.......daca citeati iesirile postate mai demult poate dadeati de tel meu si ne auzeam.....puteam sa dau tractor gratis :ha: ca am prieteni in zona si cunosc locul foarte bine....dupa poze,si daca a-ti urcat dealul de care zicea Vali,a-ti coborit pe unde se dau baietii cu parapanta,direct in jos.......si jos ,chiar linga drum pare ca a-ti ramas impotmoliti.......cel putin acolo pare sa fie din memorie......

Si am citit topicul,eram cu Johnhelot cind v-a trimis mesajul cu ploaia,am crezut ca plecati la munte.......BGP am fost la Giurgiu sa ma plimb ca sa treaca timpul,ca tot era soare si frumos.....

:1 este prima noroiala pe care o vad sezonul asta la Calugareni ca noi am fost la inghitit praf anul asta acolo si atit.....!!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

J.T. kiar k mai bine veneai si tu,,,,,,impartzeam banii de traktor.......poate mai facem o iesire curand....... :h5 :bannana

Daa` ce , doua masini chiar nu eram in stare sa scoatem din mocirla un Patrol :ha: Data viitoare voi fi mai atent la postarile despre iesiri !!! :grin:

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Link spre comentariu

Vezi ca a postat Johnhelot ceva ...eu sunt inca rezervat ca as cam avea ceva treaba si-s cam strimtorat cu timpul.....mai vedem.....baietii merg sigur...

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: vezi iesirea de pe 25-26 parca......super tare asta frate..... :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Ioi ... s-o strans noroi acolo la calugareni :) Cand mergem sa "spalam" masiniile ? :D
Paaaai ! Sambata ... ce ziceti ? poate Al de sus se gandeste si la noi sa dea o spalaceala mica la pamant pana atunci ca nu as vrea sa fie praf fiindca am alergie ! :ha: :ypu

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Link spre comentariu

Paaaai ! Sambata ... ce ziceti ? poate Al de sus se gandeste si la noi sa dea o spalaceala mica la pamant pana atunci ca nu as vrea sa fie praf fiindca am alergie ! :ha: :ypu

Dak n am traba mash baga si eu sambata la o noroiala.........la ce traseu vati gandit ? :ypu

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare