GOGANU24cm Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Prima iesire deci.....am fost la calugareni 3 bucati .......io si shadow si un tov de al lui. Shadow a ramas in namol l am skos EU.........EU am ramas in namol nu m a skos el.......ci traktoru......15 RON cine mai doreste.......oricum a fost frumos........ Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Prima iesire :bravo ..... Daaaaa`... poze ? ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Prima iesire nustu sa le atasaz pozele...:( sau nu merg..........na ce sa zic si io :)) :banana :ypu :bannana Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Prima iesire Al dreack' Neajlovu asta, cum le face de petrecanie la toti. :grin: Inca de pe vremea cind dadeau turcii stia el cum sa le stea in cale :ha: :ha: :ha: Important este ca v-ati simtit bine. Asa se capata experienta. :h5 Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Prima iesire Sa va fie de bine botezul! :h5 Macar asa am vazut si eu masina lui SHADOW :ha: La mai multe iesiri... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Prima iesire :fr2 :fr2 :fr2 :ang2 daca intram aseara pe forum ,mergeam si eu cu voi astazi ca am fost si eu prin zona :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Prima iesire J.T. kiar k mai bine veneai si tu,,,,,,impartzeam banii de traktor.......poate mai facem o iesire curand....... :h5 :bannana Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Prima iesire :ha: Pai pana la troliu ar trebui sa va obisnuiti sa apelati la tractoare. Mai nasol e cand nu ajunge tractorul pana la voi... si cautati sufe sa adunati vreo 100 de metri :ha: Cred ca va-ti distrat fain. Pacat ca n-ati iesit mai multi :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Prima iesire Din pacate nu am intrat pe forum zilele astea.......daca citeati iesirile postate mai demult poate dadeati de tel meu si ne auzeam.....puteam sa dau tractor gratis :ha: ca am prieteni in zona si cunosc locul foarte bine....dupa poze,si daca a-ti urcat dealul de care zicea Vali,a-ti coborit pe unde se dau baietii cu parapanta,direct in jos.......si jos ,chiar linga drum pare ca a-ti ramas impotmoliti.......cel putin acolo pare sa fie din memorie...... Si am citit topicul,eram cu Johnhelot cind v-a trimis mesajul cu ploaia,am crezut ca plecati la munte.......BGP am fost la Giurgiu sa ma plimb ca sa treaca timpul,ca tot era soare si frumos..... :1 este prima noroiala pe care o vad sezonul asta la Calugareni ca noi am fost la inghitit praf anul asta acolo si atit.....!! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Prima iesire J.T. kiar k mai bine veneai si tu,,,,,,impartzeam banii de traktor.......poate mai facem o iesire curand....... :h5 :bannana Daa` ce , doua masini chiar nu eram in stare sa scoatem din mocirla un Patrol :ha: Data viitoare voi fi mai atent la postarile despre iesiri !!! :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Prima iesire poate weekendu care vine ne strangem mai multi facem un traseu pe la munte.........o plimbarika.......sa vedem cu ce amintiri ne mai alegem...... :P Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Prima iesire Vezi ca a postat Johnhelot ceva ...eu sunt inca rezervat ca as cam avea ceva treaba si-s cam strimtorat cu timpul.....mai vedem.....baietii merg sigur... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Prima iesire O SA MA UIT .........ORICUM A MEA E CAM STOK MASINA (AT NOI....SI MASINA IN MINTILE EI) NU VREAU SA INCURC OAMENII DAK SUNT PREGATITI CU TROLIU GUME MUD....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Prima iesire :ha: :ha: :ha: vezi iesirea de pe 25-26 parca......super tare asta frate..... :ha: :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Prima iesire Ioi ... s-o strans noroi acolo la calugareni :) Cand mergem sa "spalam" masiniile ? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Prima iesire Ioi ... s-o strans noroi acolo la calugareni :) Cand mergem sa "spalam" masiniile ? :D Paaaai ! Sambata ... ce ziceti ? poate Al de sus se gandeste si la noi sa dea o spalaceala mica la pamant pana atunci ca nu as vrea sa fie praf fiindca am alergie ! :ha: :ypu ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Prima iesire Paaaai ! Sambata ... ce ziceti ? poate Al de sus se gandeste si la noi sa dea o spalaceala mica la pamant pana atunci ca nu as vrea sa fie praf fiindca am alergie ! :ha: :ypu Dak n am traba mash baga si eu sambata la o noroiala.........la ce traseu vati gandit ? :ypu Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Prima iesire sa zicem ca e ca si facut :) in principiu sunt pe lista Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Prima iesire Sambata ... vulcanii noroiosi ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Prima iesire am fost la vulcanii noroioshi.........stiiti ceva trasee ?.........k drumu e can palma pana akolo.....si unde i farmecu? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Prima iesire farmecul e daca te prinde ploaia pe acolo :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Prima iesire :ha: :ha: .....cu patrolu meu stock cred k ma intorc pe jos........... :banana .....asta e frumos: stii cand pleci dar nu si kand vii...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Prima iesire poti sa ai cele mai tari suspensii....motor cutie...daca te prinde ploaia acolo cu gumele tale....chiar ca vii pe jos de acolo...asa noroi scarbos n-am mai calcat decat prin Rusia.... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Prima iesire deci........are cineva kef de o iesire sambata ?......poate pe la munte un traseu?......... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate