Klez Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Buget: 5000 Euro +/- in functie de ce-mi zice inima :grin: Cerinte: 1. inmatriculat sau inmatriculabil, minim Euro 2, preferabil diesel dar e ok si benzina 2. LWB cu 5 usi cu minim 4 locuri, bonus daca e pe rigide 3. maxim 2600 cc daca e autoturism, infinit cc daca e autoutilitara. 4. Cat mai putina electronica 5. Sa fie in mintile lui... Adica, nu ma deranjeaza daca e zgariat, are un pivot terci, sau un telescop plange. Dar, motorul sa nu fumege ca o locomotiva pe abur, cutia sa schimbe fara sa ma rog de ea, iar la caroserie sa fie cat mai putin rugina spre deloc. 6. Pro: Patrol Y60, Disco 1, Cherokee, Delica, Pajero, Trooper, Monterey etc 7. Nu: Y61, Disco 2 si cam tot ce trece de 2002 incoace :1100643094: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Re: Cumpar cazan LWB (autobuz de creasta) Uita-te la G-ul meu. Poate iti face cu ochiul. E 3500 dar exista Bulgaria. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 11, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Re: Cumpar cazan LWB (autobuz de creasta) L-am vazut, am salivat, am avut chiar si o erectie pana m-am uitat pe extrasul bancar, apoi am suspinat... Frumos, elegant, dar depaseste bugetul meu de muritor de rand :tk 1 OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Re: Cumpar cazan LWB (autobuz de creasta) Ti-l dau in rate :) Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 11, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Re: Cumpar cazan LWB (autobuz de creasta) Nu, nu. Am luat una in rate in urma cu 10 ani... Platesc si acum rate la ea :old OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Re: Cumpar cazan LWB (autobuz de creasta) klez, opinion vinde un utilaj de care cauti tu... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 12, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Re: Cumpar cazan LWB (autobuz de creasta) Da, l-am vazut de ceva luni pe al lui, doar ca e trecut autoturism, n-am inteles nimic din acte (ba se vinde cu procura, ba fara numere, etc), si are ceva rugina. Nu ma astept sa gasesc fata mare la banii astia, dar macar o pustoaica adolescenta, poate-poate. Mai face cu ochiul cea postata de Max, dar pare a fi doar de 2 locuri, asa ca mai astept pana-mi pica una cu tronc :top OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate