bogdan123 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Buna seara. Am un l200 din 2003. Vitezometrul scoate un vâjâit îngrozitor. Am înțeles că trebuie schimbate ceasurile. Până atunci aș vrea să l dezactivez. Cum procedez? Trebuie scos cablul din cutia de viteze? E greu de scos? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Re: Vitezometru L200 Nu ai inteles bine . Daca nu vrei sa iti inregistreze kilometrii poate asta e solutia . La masina asta nu mai ai cablu ca la vechile Dacii deci nu are cum sa scartaie ceasul . Zic si eu . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Atti206 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Re: Vitezometru L200 Ba da este cu cablu mecanic cala daciile vechi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan123 Postat Noiembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Re: Vitezometru L200 Și e greu de scos cablul din cutie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Re: Vitezometru L200 Mai simplu ar fi sa demontezi ceasurile si sa desfiletezi cablul din vitezometru (daca intr-adevar este mecanic). Daca zornaie urat sa nu fie cumva slab in fixare si sa-si faca de cap in spatele ceasurilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan123 Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Re: Vitezometru L200 Ok idee buna. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan123 Postat Decembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Re: Vitezometru L200 Până la urmă nu sunt ceasurile...Le am cumpărat degeaba. E cablul. Exista posibilitatea sa se fi slabit? Nu de alta, dar nu găsesc decât pe original și e vreo 350 Ron. A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate