mihai_tud Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Buna seara dragi forumisti, Am o problema cu servodirectia la masina mea Grand Vitara an 2001,128 CP,Benzina: Din cand in cand se intampla ceva (am observat ca acest fenomen apare cand virez mult pe loc) care face ca furtunul care intra prin lateral in paharelul de plastic cu ulei hidraulic sa fie aruncat afara si pierd tot uleiul ramanand si fara servodirectie.Deja am patit de doua ori incidentul asta in padure.Dupa ce umplu din nou paharelul si o aerisesc functioneaza perfect. Problema mea este ca nu stiu unde este necazul : caseta de directie sau pompa de servodirectie? Caseta de directie a fost reconditionata acum 3 ani,in acest an am avut o mica scurgere la partea dreapta,am schimbat semeringul acum e ok.In principiu o sa evit virarea la maxim dar mai sunt momente cand esti nevoit sa intorci in locuri inguste in padure si se poate intampla sa pierd servodirectia. Rog o idee deoarece este destul de neplacut sa patesti asta la fiecare partida de vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_tud Postat Noiembrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Re: Probleme servodirectie Grand Vitara an 2001 motor benzina 128 CP Nu e nimeni disponibil cu o parere ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Re: Probleme servodirectie Grand Vitara an 2001 motor benzina 128 CP La un service ai fost? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Re: Probleme servodirectie Grand Vitara an 2001 motor benzina 128 CP Eu am patit aceeasi problema cu un Opel si s-a rezolvat cu schimbarea paharului pt ulei (stutul pe care intra furtunul, nu mai avea zimtii antialunecare buni). La GV inca nu am simptome din astea. Daca rezolvi, sa ne spui si noua ce si cum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate