Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme servodirectie Grand Vitara an 2001 motor benzina 128 CP

Postări Recomandate

Buna seara dragi forumisti,

Am o problema cu servodirectia la masina mea Grand Vitara an 2001,128 CP,Benzina:

Din cand in cand se intampla ceva (am observat ca acest fenomen apare cand virez mult pe loc) care face ca furtunul care intra prin lateral in paharelul de plastic cu ulei hidraulic sa fie aruncat afara si pierd tot uleiul ramanand si fara servodirectie.Deja am patit de doua ori incidentul asta in padure.Dupa ce umplu din nou paharelul si o aerisesc functioneaza perfect.

Problema mea este ca nu stiu unde este necazul : caseta de directie sau pompa de servodirectie?

Caseta de directie a fost reconditionata acum 3 ani,in acest an am avut o mica scurgere la partea dreapta,am schimbat semeringul acum e ok.In principiu o sa evit virarea la maxim dar mai sunt momente cand esti nevoit sa intorci in locuri inguste in padure si se poate intampla sa pierd servodirectia.

Rog o idee deoarece este destul de neplacut sa patesti asta la fiecare partida de vanatoare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme servodirectie Grand Vitara an 2001 motor benzina 128 CP

Eu am patit aceeasi problema cu un Opel si s-a rezolvat cu schimbarea paharului pt ulei (stutul pe care intra furtunul, nu mai avea zimtii antialunecare buni). La GV inca nu am simptome din astea. Daca rezolvi, sa ne spui si noua ce si cum...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare