Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare limba dashboard LRD 3

mariusb

Postări Recomandate

Salut

Ma tot agit de cateva zile sa schimb meniul din italiana in engleza . Stie cineva daca se poate face de pe masina ((exista ceva combinatie de taste?) sau trebuie sa ajung la reprezentanta?

S a mai lovit cineva de acest aspect?

multumesc

Daca puteam scoate barca din apa cu tico deveneam fanul lui
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schimbare limba dashboard LRD 3

Salut,

Eu am facut-o la unul din service-utile Land Rover din Bucuresti. Nu se poate face din meniu si nu stiu daca se poate face din tester (eu am Hawkeye si nu am vazut ca s-ar putea asta).

Cristi

LR Discovery 2, 2002 Facelift, Td5, Manual, Cod Motor 15P, VIN# 3A77xxxx
Link spre comentariu

Limba interfetei este un parametru in CCF (car configuration file).

Asa ca e nevoie de un tester care poate sa editeze CCF.

Eu din pacate nu te pot ajuta cu testerul meu pentru ca aceasta functie este blocata pe VIN-ul masinii mele

Poti sa mergi la oricare service independent din Bucuresti si o sa faca asta cu Autologic-ul.

La reprezentanta o sa fie doar mai scump. Si chiar s-ar putea sa refuze sa faca asta.

Link spre comentariu

Mi-am mai amintit ceva dar nu sunt langa masina sa incerc.

Limba afisajului dintre ceasuri parca urma limba sistemului de navigatie, care poate fi aleasa pe ecran din meniul de setari.

Masina ta are navigatie?

Link spre comentariu

Multumesc de info

Am vrut masina cu nav dar nu am gasit la pret convenabil asa ca am cumparat xs fara navigatie. Masina arata foarte bine si mi-a facut cu ochiul.

Din pacate nu am navigatie . stiu ca se poate schimba meniul din navigatie pentru ca la range asa-l schimb. Din pacate asta neavand navigatie am apelat la voi. Deci trebuie sa ajung la cineva care poate schimba.

thanks de info!

Daca puteam scoate barca din apa cu tico deveneam fanul lui
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare