avolocaru Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 (editat) Cumpar o caseta directie HD pentru un Nissan Patrol y60 sub deviza "calitate inainte de toate si un pret mic daca se poate". Si pentru ca uneori nu ne permitem sa fim demni, accept si un pret pentru o caseta normala. Ma gasiti aici sau la 0749221333. Merci! PS Ca sa nu lungim vorba, astept propuneri pana luni. Editat Decembrie 1, 2017 de avolocaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 1, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Re: Cumpar caseta directie Patrol Y60 Rog mult un moderator sa-mi mute anuntul la sectiunea potrivita. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Ianuarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Re: Cumpar caseta directie Patrol Y60 Am cumparat de pe net, pret 650lei! Se poate inchide! Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Re: Cumpar caseta directie Patrol Y60 Am cumparat de pe net, pret 650lei! Se poate inchide! Merci! super! Eu am luat de le un coleg de pe forum "preten" din Timisoara, cu 200 euro (pret pentru mine), cu joc si a spus ca "asa trebuie sa fie".Am tot incercat sa o strang, dar jocul est acelasi. O sa caut si u "la liber" ca asta ma enerveaza teribil . Sper sa iti fie buna! forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate