Bodhi Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Salut, Un prieten vinde urmatorul agregat, Range Rover Classic, 2.5 TD, an fabricatie 1994, 86 kw, Autoturism,AC, inmatriculata RO persoana fizica, se ofera fiscal Suspensie Completa Terrafirma, Troliu T Max, 4 Proiectoare plafon din care doua cu comanda Joystic din Interior, Hi lift, Canistra, scuturi pe dedesupt complete: Motor, cutie, grupuri, diferentai, rezervor, bara fata+spate de fier, scaune sport, sistem gestionare baterii T max Pe bara fata sunt doua proiectoare legate cu farurile si au faza scurta+faza lunga Evacuare INOX completa 5 anvelope MT BF Goodrich, invertor de 220V, o gramada de chestii care nu stiu c efac. M-a rugat pe mine sa-l ajut, dar sincer imi prind urechile prin ea...:))) Vrea undeva la 11.000 euro Cred ca cei de pe forum stiu masina, are prea mute dotari sa le fi facut cineva de capul lui...:)) Masina se afla in Bucuresti, pentru mai multe poze, ma puteti contacat pe mine: Telefon 0726562661 bogdandnl@gmail.com :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Februarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2018 Re: Range Rover Classic 2.5TD Valabil in continuare Negociabil...... :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Mai 6, 2019 Autor Partajează Postat Mai 6, 2019 Se poate inchide! A intrat la dezmembrat Merci :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate