Scorilo Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Va salut, Dupa lungi cautari de masina off-road, ne-am oprit asupra noului Land Cruiser 150. Motor 2,8l diesel, 177 cai, euro 6, automat, urina albastra, etc.... A sosit ieri, la Toyota Pitesti, carora le multumim pe aceasta cale pentru profesionalism. Iata cateva poze cu masina, urmeaza mai multe odata ce ajung s-o scot de pe asfalt. Multumesc si colegului @radui pentru rabdare, l-am cam stresat, stiind ca este pasionat. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 Oauuu ! Faina achizitie ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy crocodilu Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea la maxim....sincer ceva invidii sigur ai starnit...:) . Eu nu as avea inima sa bag o asa masina in offroad...poate cel mult la niste plimbari mai soft...mai prietenesti cu electronica de pe masina. Mii...sute de mii de km fara evenimente.... Ps.....nu sunt invidios....asa sunt eu....:ha::ha::ha: vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOYO L Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 sa o noroiesti sanatos ! LJ 7O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 Acum trebuie ceva MT-uri si troliu. Apoi span ! Foarte frumoasa. Care va fi destinatia masinii ? Sunt foarte curios. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 (edited) Re: Noua achizitie LC 150 Frumoasa jucaria. S-o stapanesti sanatos! Nu am intels cum e cu urina albastra...Electronica in teren nu mi se pare o asa mare tragedie, daca te dai mai cu incetinitorul si mai spre expeditie.. Din punctul meu de vedere problemele sunt gabaritul, unghiurile, tinichigeria,plasticaria in contact cu natura ..Dar daca ai sufletul mare, nu te superi din atata lucru...ca oricum banii i-ai dat/pierdut.. Edited December 6, 2017 by georgei23 http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanderV Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 Se referea la AdBlue. E compus din 30% uree de aici si diferite glume cu pipi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorilo Posted December 7, 2017 Author Share Posted December 7, 2017 (edited) Noua achizitie LC 150 E ca si cu nevasta: la inceput cu delicatetze, diesel de cea mai buna calitate, o zdruncin soft, si pe masura ce trece timpul, ajungem sa ne cunoastem :grin: Masina va fi folosita zi de zi + iesiri de weekend. Deocamdata nu am cauciucuri pentru cele din urma. Trebuie sa-mi iau niste AT-uri cu jante cu tot. Cu stima, Edited December 7, 2017 by Scorilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 E ca si cu nevasta: la inceput cu delicatetze, diesel de cea mai buna calitate, o zdruncin soft, si pe masura ce trece timpul, ajungem sa ne cunoastem :grin: Masina va fi folosita zi de zi + iesiri de weekend. Deocamdata nu am cauciucuri pentru cele din urma. Trebuie sa-mi iau niste AT-uri cu jante cu tot. Cu stima, Pt iesiri de weekend cu AT nu vei face nimic . Daca prin iesiri te gandesti la offroad. Iti trebuie minim MT. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorilo Posted December 8, 2017 Author Share Posted December 8, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 Pt iesiri de weekend cu AT nu vei face nimic . Daca prin iesiri te gandesti la offroad. Iti trebuie minim MT. Vreo recomandare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbr Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 Pe teren relativ uscat, merge orice cauciuc, cel mult risti sa-l strici prin pietre etc. Trebuie doar sa reduci presiunea. Cu L200 stock (gume all season, presiunea redusa cu vreo 0.4 atm) am urcat pe munte pana la 2000 de m, o singura data am optat sa fiu tractat la o urcare pe pietre mari pt a nu forta nota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 Cooper stt, merg decent si pe sosea, fac treaba buna in teren, arata bine, se echilibreaza usor, nu fac zgomot infernal. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 Cred ca si Federal Couragia is gume bune in teren. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXP Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 In primul rand iti urez noroc si sa te te poarte la multi kilometri, noul acaret. Poate sunt subiectiv, dat fiind “fun” BFG, eu zic BF Goodrich AT KO2. Eu folosesc pe un LC J70, atat BFG MT, cat si BFG AT, in sezonul de iarna, acestea fiind M+S si inclusiv marcajul fulg pe ele. Se comporta bine pe sosea, nu sunt foarte galagioase, in teren sunt decente, m-au dus bine pe forestiere, teren moale, albii de paraie, se comporta net mai bine pe zapada decat MT-urile. Nu mi-am fortat norocul cu ele in mocirle, noroaie adanci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 Daca folosesti masina preonderent pentru asfalt, eu recomand Cooper Discoverer AT3 . Le folosesc de ceva timp, nu am probleme cu tractiunea sau cu franarea pe sosea. O sa incerc cand s-or toci astea si cu BF Goodrich MT. Momentan pt 80% sosea, sunt mai mult decat eficiente. Crede-ma pe cuvant! La cat de noua e masina, sunt sigur ca nu o sa vada boscheti sau alte santuri care sa o forteze foarte mult. Compara si nu vei regreta! Sa te duca sanatos peste tot! :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 Si ca sa mai pun si eu gaz pe foc, arunca un ochi la Cooper ST Maxx sau Goodyear Wrangler Duratrac (au si fulg de nea). Sunt niste AT uri mai agresive, rezonabile iarna. Sa o folosesti cu placere masina ! "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorilo Posted December 11, 2017 Author Share Posted December 11, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 Si ca sa mai pun si eu gaz pe foc, arunca un ochi la Cooper ST Maxx sau Goodyear Wrangler Duratrac (au si fulg de nea). Sunt niste AT uri mai agresive, rezonabile iarna. Sa o folosesti cu placere masina ! Multumesc pentru sugestii tuturor. M-am dus sa citesc dimensiunile cauciucurilor si am observat ca e incaltata cu AT-uri DUNLOP din fabrica. Urmatorul pas va fi MT, insa momentan o tin asa, macar pana la primavara. N-a iesit inca de pe asfalt :grin: Stima, Link to comment Share on other sites More sharing options...
radui Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Re: Noua achizitie LC 150 Multumesc pentru sugestii tuturor. M-am dus sa citesc dimensiunile cauciucurilor si am observat ca e incaltata cu AT-uri DUNLOP din fabrica. Urmatorul pas va fi MT, insa momentan o tin asa, macar pana la primavara. N-a iesit inca de pe asfalt :grin: Stima, Sunt AT-uri doar cu numele. Mergi cu ele si vezi cum e, apoi ai de unde sa alegi. Poate te scot de Craciun pe langa Campulung sa cautam zapada la inaltime. TLC KDJ120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sony Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Re: Noua achizitie LC 150 Ce consum are motorul asta de 2.8 si cum trage? Ce versiune este masina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorilo Posted January 29, 2018 Author Share Posted January 29, 2018 Re: Noua achizitie LC 150 Ce consum are motorul asta de 2.8 si cum trage? Ce versiune este masina ? 177 cp euro 6 cu add-blue, 6AT executive are 3 moduri: eco, normal si sport. Consuma pana in 9l mediu. Are cuplu bun insa nu fuge, nici n-am tractat nimic cu ea pana acum. Cea mai tare senzatie este cand iei curbe la viteza, prima data m-am panicat, desi vazusem prezentarea pe youtube :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sony Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Re: Noua achizitie LC 150 EU am luat LC150 in mare graba cand mai erau doar cateva bucati cu motorul de 3000/190hp. Consumul este de 12.5 iarna, 10.5 vara mixt. Suspensia este fenomenala intradevar, iar Crawl control te scoate din multe locuri. Toyota Active Traction Control (A-TRC) ma salvat dintr-o situatie limita cand la o viteza de 120km/h cu rulota tractata am depasit doua tiruri. Intre tiruri rulota a fost "supta" de curentul de aer si a intrat in balans, moment in care masina a inceput sa franeze singura si sa intareasca foarte tare directia. Initial am vrut sa accelerez ca sa intru in banda dar nu mi-a permis decat dupa ce sa stabilizat. O sa fii foarte incantat de masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorilo Posted January 29, 2018 Author Share Posted January 29, 2018 (edited) Re: Noua achizitie LC 150 EU am luat LC150 in mare graba cand mai erau doar cateva bucati cu motorul de 3000/190hp. Consumul este de 12.5 iarna, 10.5 vara mixt. Suspensia este fenomenala intradevar, iar Crawl control te scoate din multe locuri. Toyota Active Traction Control (A-TRC) ma salvat dintr-o situatie limita cand la o viteza de 120km/h cu rulota tractata am depasit doua tiruri. Intre tiruri rulota a fost "supta" de curentul de aer si a intrat in balans, moment in care masina a inceput sa franeze singura si sa intareasca foarte tare directia. Initial am vrut sa accelerez ca sa intru in banda dar nu mi-a permis decat dupa ce sa stabilizat. O sa fii foarte incantat de masina Mersi, asta nu are Crawl Control. Are blocant spate si central. Din cate am inteles numai varianta luxury au Crawl Control, insa nu stiu sigur... Edited January 29, 2018 by Scorilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sony Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Re: Noua achizitie LC 150 M-am urcat astazi in varianta full options (67000coco) cu Crawl si MTS .....si stupoare a disparut butonul de blocat spate a ramas doar cel central .... cum dracu ?? :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts