Donciu Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Salut colegi. A m o intrebare a reglat cineva injectoarele la un d2 .td5? Am schimbat chiuloasa si am un țacanit cand turez motorul la 1500rotati dupa dispare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Re: Injectoare d2 Salut, eu sper ca le-a reglat fiecare cand a fost nevoie ca e important, nici nu trebuia pus capacul inainte de a verifica asta... e scris in cartea tehnica exact cum trebuie facut, sau vezi aici http://www.discovery2.co.uk/Injector%20Seals.html du-te pana la final si urca inapoi pana la a doua poza, incepand de sub ea e descris cum se face... tacanitul poate sa fie si de la un "lifter" hidraulic daca dupa reglaj nu dispare, daca e de la asta aditivul Hydro Stossel de la Liqui Moly ajuta Editat Decembrie 7, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Donciu Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Re: Injectoare d2 Mersi !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Donciu Postat Decembrie 12, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2017 Re: Injectoare d2 Salut !Am studiat ce me-ai trimis dar sunt in dubii la injector stang la maxim surubul care preseaza pe tija injector si dau inapoi 1 tura ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 12, 2017 Partajează Postat Decembrie 12, 2017 Re: Injectoare d2 Da, se dezsurubeaza toate reglajele, se invarte de vibrochen cu o cheie tubulara cu clicket si maner lung pana pistonul ar fi impins la maxim si atunci se invarte surubul de reglaj pana pistonul ajunge la fund apoi 1 tura inapoi... asta pt toate pe rand NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Donciu Postat Decembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Re: Injectoare d2 Ok.multumesc mult ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Re: Injectoare d2 Ferry...parca la mine a fost o ordine anume a reglajului...eu asa tin minte ca mi-ai zis...oricum....motorul merge ceas de atunci vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Re: Injectoare d2 Nu e nevoie de nici o ordine, important e sa se regleze tote cum se cer la rand NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate