akos.kacso Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Buna, am citit multe dintre topicurile afisate pe acest forum si v-a spun ca sunt foarte multumit de temele discutate aici. :g Am si io o intrebare de 100 puncte. Am un samurai din 95 cu suspensie aproape neschimbata, (spate cercei mai lungi,alte amortizoare +5cm de la lada niva, functioneaza perfect) Am masurat lungimea a 2 foi din arcul spate, si ca lungime sunt identice cu cele de pe puntea fata, dar au o curba mai mare decat cele de fata. Acuma intrebarea e, daca schimb cele 2 foi de pe puntea fat cu cele de pe spate, in mod normal masina ar trebui sa fie mai inalta cu cateca cm?? Este recomandaboil sa fac acest lucru?? Mersi pentru raspuns Offroad 4ever Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Suzuki Samurai arcuri fata Arcurile nu merg schimbate intre ele ce poti sa faci e sa mai pui una-doua foi in plus la arcurile fata si sa le springuiesti si atunci poti sa mai castigi 3-4 cm. 1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Suzuki Samurai arcuri fata teoretic le poti schimba si castigi cam 5 cm dar iti trebuie alt tip de cercei pe fata -gen aceia cu flex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Suzuki Samurai arcuri fata Dar n-am vrut sa schimb intregul arc, numai din cei 3 foi 2. Am mai vazut lucruri asemanatoare pe net. Caut linkul si pun pe topic sa vedeti si voi. Mai am raspuns tot de 100 puncte :ha: Ce troliu ar fi recomandabil pentgru samurai. Oare unul de ATV ajunge (poate trage 1300-1800kg)? Nu prea vreau sa pun unul mai mare. Mam uitat si trolii mai mari si mai tari, dar erau prea grele (30-40kg), e apraope atat de greu ca si motorul de la samurai. :ha: si e prea mare ca si dimensinune. Nu vreau sa-l folosesc in teren foarte accidentat. mersi pentru raspuns Samurai 4 life :bannana Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Suzuki Samurai arcuri fata Daca pastrezi foaia principala poti sa schimbi(sa mai adaugi sa mai scoti)retul de foi fara a modifica cerceii. Troliul trebuie sa fie de minim 6000lbs (2700kg),mai mic il iei degeaba. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Suzuki Samurai arcuri fata sincer,cu un troliu de atv,nici roata de rezerva nu ti-o trage din noroi afara!!! :ha: am luat unul din germania cu 200 de euro de 2 tone cica,si nu imi poate trage o masina pe platforma,cara e foarte joasa,pe loc drept.masina de 800 km.pe care 2 persoane am impins-o cu mana sus!tre sa iti iei ceva calumea,daca vrei ajutor la nevoie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghermat Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Suzuki Samurai arcuri fata se poate cumpara din Olanda de 9500 lbs cred 4200 kg la 430 euro are 42 kg greutate am cumparat unul acum 2 ani si sunt multumit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata73 Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Suzuki Samurai arcuri fata E complicat sa inlocuim arcurile lamelare cu cele elicoidale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Suzuki Samurai arcuri fata E complicat sa inlocuim arcurile lamelare cu cele elicoidale? Iti poti face o parere citind cele doua topicuri de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44662-ajutor-conversie-de-la-arcuri-foi-la-elecoidale-la-samurai&highlight=conversie http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36457-Conversie-arcuri-cu-foi-gt-arcuri-elicoidale&highlight=conversie REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tco Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Re: Suzuki Samurai arcuri fata Salutare , am rupt un arc de fata (foia cea lunga unde vine bucla ptr bucsi) si am o pereche de spate in garaj, deci daca caut cercei cu flex le pot monta se potrivesc ? off-road nucsoara on-road vama veche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) Re: Suzuki Samurai arcuri fata Salutare , am rupt un arc de fata (foia cea lunga unde vine bucla ptr bucsi) si am o pereche de spate in garaj, deci daca caut cercei cu flex le pot monta se potrivesc ? se potrivesc, dar puntea o sa deplaseze 3 cm spre fata si o sa trebuiasca sa muti prinderea amortizorului pe sasiu si tampoanele limitatoare de cursa. sau folosesti niste placi adaptoare care muta mai in spate prinderea arcului pe sasiu. cercei nu este nevoie ca cauti flexibili ci poti folosi cercei cu 120-130mm distanta intre axele suruburilor. si evident o sa ai nevoie de alte amortizoare cu cursa mai lunga. Editat Ianuarie 8, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tco Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Suzuki Samurai arcuri fata Suna bine cu plăcile de adaptare, dar le găsesc de cumpărat sau trebuiesc făcute ? Multumesc ! off-road nucsoara on-road vama veche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Suzuki Samurai arcuri fata Suna bine cu plăcile de adaptare, dar le găsesc de cumpărat sau trebuiesc făcute? daca ai cu ce, ti le faci. daca nu , le cumperi! 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate