Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suzuki Samurai arcuri fata

akos.kacso

Postări Recomandate

Buna,

am citit multe dintre topicurile afisate pe acest forum si v-a spun ca sunt foarte multumit de temele discutate aici. :g

Am si io o intrebare de 100 puncte.

Am un samurai din 95 cu suspensie aproape neschimbata, (spate cercei mai lungi,alte amortizoare +5cm de la lada niva, functioneaza perfect)

Am masurat lungimea a 2 foi din arcul spate, si ca lungime sunt identice cu cele de pe puntea fata, dar au o curba mai mare decat cele de fata.

Acuma intrebarea e, daca schimb cele 2 foi de pe puntea fat cu cele de pe spate, in mod normal masina ar trebui sa fie mai inalta cu cateca cm??

Este recomandaboil sa fac acest lucru??

Mersi pentru raspuns

Offroad 4ever

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

suspensionlift 5 cm (homemade)

cauciucuri simex 215/80/R15

si multe altele :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Suzuki Samurai arcuri fata

Arcurile nu merg schimbate intre ele ce poti sa faci e sa mai pui una-doua foi in plus la arcurile fata si sa le springuiesti si atunci poti sa mai castigi 3-4 cm.

• Like 1

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Dar n-am vrut sa schimb intregul arc, numai din cei 3 foi 2. Am mai vazut lucruri asemanatoare pe net. Caut linkul si pun pe topic sa vedeti si voi.

Mai am raspuns tot de 100 puncte :ha:

Ce troliu ar fi recomandabil pentgru samurai. Oare unul de ATV ajunge (poate trage 1300-1800kg)? Nu prea vreau sa pun unul mai mare. Mam uitat si trolii mai mari si mai tari, dar erau prea grele (30-40kg), e apraope atat de greu ca si motorul de la samurai. :ha:

si e prea mare ca si dimensinune. Nu vreau sa-l folosesc in teren foarte accidentat.

mersi pentru raspuns

Samurai 4 life :bannana

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

suspensionlift 5 cm (homemade)

cauciucuri simex 215/80/R15

si multe altele :)

Link spre comentariu

Daca pastrezi foaia principala poti sa schimbi(sa mai adaugi sa mai scoti)retul de foi fara a modifica cerceii.

Troliul trebuie sa fie de minim 6000lbs (2700kg),mai mic il iei degeaba.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

sincer,cu un troliu de atv,nici roata de rezerva nu ti-o trage din noroi afara!!! :ha: am luat unul din germania cu 200 de euro de 2 tone cica,si nu imi poate trage o masina pe platforma,cara e foarte joasa,pe loc drept.masina de 800 km.pe care 2 persoane am impins-o cu mana sus!tre sa iti iei ceva calumea,daca vrei ajutor la nevoie!

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Salutare , am rupt un arc de fata (foia cea lunga unde vine bucla ptr bucsi) si am o pereche de spate in garaj, deci daca caut cercei cu flex le pot monta se potrivesc ?

off-road nucsoara

on-road vama veche

Link spre comentariu

Salutare , am rupt un arc de fata (foia cea lunga unde vine bucla ptr bucsi) si am o pereche de spate in garaj, deci daca caut cercei cu flex le pot monta se potrivesc ?

se potrivesc, dar puntea o sa deplaseze 3 cm spre fata si o sa trebuiasca sa muti prinderea amortizorului pe sasiu si tampoanele limitatoare de cursa.

sau folosesti niste placi adaptoare care muta mai in spate prinderea arcului pe sasiu.

cercei nu este nevoie ca cauti flexibili ci poti folosi cercei cu 120-130mm distanta intre axele suruburilor.

si evident o sa ai nevoie de alte amortizoare cu cursa mai lunga.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare