Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea traditionala - 20 ianuarie 2018 - La COMANA pentru Capitanu` !

Astral

Intalnirea traditionala - 20 ianuarie 2018 - La COMANA pentru Capitanu` !  

32 membri au votat

1. 1. Intalnirea traditionala - 20 ianuarie 2018 - La COMANA pentru Capitanu` !

• 13 ianuarie
      11
    • 20 ianuarie
      17
    • 27 ianuarie
      4

Postări Recomandate

Prezent cu x copiloate!

Doar sa ziceți care câte vreti. Data trecută, deși am avut ofertă variată, ati trecut toti pe la jantele lui GPScu unde am prestat (și eu) la ceaun și... dăjaba! Iar am plecat cu ele (copiloatele) nedate și integre acasă.

Vă rog să nu mă mai faceți de ocară și in 2018.

Aștept ofertele de locuri vacante în dreapta/spate/față pt cei cu englezoaice și bineînțeles benă pentru nehaliți.

eu am adus 4 de la tine :))))

Prezent si eu !

Deci unde este locatia ?

Editat de Astral
KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Intalnirea traditionala de inceput de an - 20 ianuarie 2018

Wa, unde se tine ma? Mergem pana la urma la Calugareni la padure?

eu am adus 4 de la tine :))))

Prezent si eu !

Deci unde este locatia ?

Ce, n-ati vazut mai sus ?!?

In padurea Baciu-Hoia, unde a zis ca vrea @RZV ! :ha:

Serios, inca nu e nimic stabilit pentru ca....starea vremii ! :wink:

In principiu, ar fi vorba de locul traditional sau unde am fost anul trecut, dar pentru ca in ambele locuri vrem sa evitam "araturile" timpurii si alte conflicte ce pot rezulta cu localnicii, incercam sa gasim alta varianta.

Link spre comentariu

Varianta "traditionala" (aia la padure) ar fi ideala ca acolo nu se face curent. Din cate am inteles eu nu e "inchisa publicului" si atata timp cat o sa fim rezonabili nu ne zice nimeni nimic.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Varianta clasica cu la Padure, adica coltul celebru unde este mai adapost este declarata si idosariata zona de picnic la primaria Calugareni.

cu aratul si incercatul muschilor pe dealul de vis-a-vis si pasunea la fel indosariata este problema. nasoala.

Mai nou,localitatea mentionata are post fix de jandarmi si politisti dotati corespunzator cu utilaje.

in cazul in care se merge pe fripturi si veselie,merge. cand se ajunge la arat,devine problematic .

mai ales ca fiind ad hoc nimeni (organizare juridica sau club) nu isi asuma raspunderea...

Pe bani,se poate merge la Cernica. Amenajat fain,loc in padure,taxa modica si asocializare maxima. offroad alta data.

Sau cu balaurit maxim pe mizeria aia de drum de la Adunati la Comana pe langa Arges. se gaseste un loc de gratrit si stat si fiecare face ce-l taie capul pe barba lui....de aici exista scapare spre Bucuresti pe 3-4 varianate ocolitoare...

sau ramane padure aia din Cluj, poate disparem toti cu OZN -ul...

va pup!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Varianta clasica cu la Padure, adica coltul celebru unde este mai adapost este declarata si idosariata zona de picnic la primaria Calugareni.

cu aratul si incercatul muschilor pe dealul de vis-a-vis si pasunea la fel indosariata este problema. nasoala.

Mai nou,localitatea mentionata are post fix de jandarmi si politisti dotati corespunzator cu utilaje.

in cazul in care se merge pe fripturi si veselie,merge. cand se ajunge la arat,devine problematic .

mai ales ca fiind ad hoc nimeni (organizare juridica sau club) nu isi asuma raspunderea...

Pe bani,se poate merge la Cernica. Amenajat fain,loc in padure,taxa modica si asocializare maxima. offroad alta data.

Sau cu balaurit maxim pe mizeria aia de drum de la Adunati la Comana pe langa Arges. se gaseste un loc de gratrit si stat si fiecare face ce-l taie capul pe barba lui....de aici exista scapare spre Bucuresti pe 3-4 varianate ocolitoare...

sau ramane padure aia din Cluj, poate disparem toti cu OZN -ul...

va pup!

Varianta buna pentru gratar si incercat planetarele este si la Adunati unde au facut cei de la Kamikatze trial.

Stiu ca acolo nu erau probleme cu autoritatile.

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Nu erau, bine zis.

Alt primar, alte obiceiuri si alte prietenii. Kamikazii si Adi nu mai au trecere sa spun asa....

Pot incerca ceva cu sanse destul de mari,daca se ofera o entitate sa raspunda si sa se baga in fata,eu fac intrarile fara probleme.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

........

va pup!

Asta e tot ce vroiam sa stim !

Aceasta intalnire oricum a avut dintotdeauna ca scop principal , SOCIALIZAREA si gratarul aferent, deci, eu votez pentru a merge aici, in locul traditional !

Link spre comentariu

Deci la Calugareni la padure ramane? Astrale, pliz baga locatie acilisea ...sa vada toata suflarea ofrodista ... amatoare de gratare!

Link spre comentariu

Deci la Calugareni la padure ramane? Astrale, pliz baga locatie acilisea ...sa vada toata suflarea ofrodista ... amatoare de gratare!

Un bob zabava ca vreau sa vedem daca ninge zdravan pana in 20....ca daca ninge zdravan, as cam vrea sa ne autoinvitam la prietenul Capitanul si sa-i facem iarasi o bucurie ! :h5

Link spre comentariu

Inca o Toyota !Sper sa avem si ceva zapada macar ca anul trecut !

Editat de Sabau Gigel
Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Un bob zabava ca vreau sa vedem daca ninge zdravan pana in 20....ca daca ninge zdravan, as cam vrea sa ne autoinvitam la prietenul Capitanul si sa-i facem iarasi o bucurie ! :h5

Salut, vorbea Sorin Gps cu Marian pe fb si spunea ca ne asteapta la aerodrom :)

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

As veni si eu. Cum se procedeza? Se plateste ceva, se vine cu mancare de acasa?

Nu se plateste nimic ... fiecare vine de acasa cu consuma mancare/bautura etc ... Daca intalnirea se face ptr Capitanul (un nene care a avut un accident teribil) probabil ca se va face o urna la fata locului unde fiecare isi aduce contributia cat/daca poate/vrea.

Link spre comentariu

Da, e confirmata, intalnirea se va tine la Comana, la Capitanu` ! :h5

Intalnirea de anul trecut tot la el s-a facut, iar anul acest vrem sa ne mobilizam si sa fim iarasi aproape de el :

https://forum.club4x4.ro/showthread.php?67542-De-pe-Facebook-adunate&p=1105094#post1105094

https://forum.club4x4.ro/showthread.php?93892-quot-CALUGARENI-quot-14-ian-2017-La-Comana-pentru-Capitanu-!&p=1079789&viewfull=1#post1079789

Mai jos aveti locul unde se va tine intalnirea :

AICI

Locul de intalnire este benzinaria PETROM, pe dreapta dupa capatul tramvaiului, catre Giurgiu.

Ora intalnirii : 09.00am

Ora plecarii : 09.30am.

Deplasarea pe sosea se va face in coloana, cu respectarea regulilor de circulatie.

Va rugam sa acceptati faptul ca aceasta intalnire este una de socializare si gratareala si mai putin una de off-road pe terenurile locuitorilor.

Dotari: fiecare cu ce-si aduce de-acasa, obligatoriu sa avem toti saci de gunoi pentru a nu lasa nimic in urma noastra.

Cine are posibilitatea de a aduce lemne pentru focul de tabara, este rugat sa o faca.

Masinile sa fie inmatriculate si apte pentru circulatia pe drumurile publice, conform legilor in vigoare.

Nu uitati sa va luati rovigneta...

Editat de Astral
Link spre comentariu

Re: Intalnirea traditionala - 20 ianuarie 2018 - La COMANA pentru Capitanu` !

Prezent !!

Bine ca ai zis...sa il las p'ala micu acasa....ca iar se sperie de tine. 🤣🤣🎃🎃

• Like 1
Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

Prezent.

Tu sa vii direct cu vreo 7 catralioane de giga ...sa nu se mai blocheze forumul...:ha:

Link spre comentariu

Paleti?? A zis cineva ceva despre PALETI?!?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Paleti?? A zis cineva ceva despre PALETI?!?

Nu bre, stai calm ... despre PELETI era vorba :ha:

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare