gedaci_2005 Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Dotari: AC manual, Geamuri electrice fata, Computer Bord, Oglinzi electrice si incalzite, Airbag, Taxa platita si nerecuperata. Itp valabil. Taxe si intretinere reduse. Mai multe detalii la telefon. Fara schimburi. O vand pentru ca nu o folosesc si am un credit pe care vreau sa-l achit. Tel:0745084794 Pret 2500eur negociabil. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Re: Vand Fiat Grande Punto 1,3 diesel 90CP Aceeasi poveste..... Oameni buni, daca la voi in profil scrie numele unei localitati si masina pe care o vindeti are numere din alt judet, puneti-va in locul potentialului cumparator si oferiti din prima raspuns intrebarii : de ce ? Si mai ales : se poate oferi certificat fiscal cu platile la zi ? Daca puneti in anunt si aceste detalii veti fi scutiti de telefoane inutile, nu credeti....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Ianuarie 3, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Re: Vand Fiat Grande Punto 1,3 diesel 90CP Salut, Scuze, abia acum am vazut mesajul. Masina are toate actele ok: pot oferi fiscal oricand la ea, talon instrainat pe numele meu, rca valabil, itp valabil. Nu am facut transcreirea de pe Dambovita pe Bucuresti din doua motive: nu folosesc masina, coada de la DRPCIV iti mananca 2 ore din viata si nu te alegi cu mare lucru. PS: UP! EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate