teddybear Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Re: noua achizitie Discovery ! cand am cumparat masina am gasit in spate doua planetare noi in folie si una rupta , am crezut ca trebuie schimbate dar nu...se pare ca fostul proprietar si-pregatit rezerva...atasez o poza cu seria lor dar nu scrie vreo firma sau ceva Heavy Duty posibil sa fie originale Discovery...[ATTACH=CONFIG]285575[/ATTACH] Dupa cod, par a fi Bearmach! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabi. Pop Postat Noiembrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 (editat) Re: noua achizitie Discovery ! va salut ! m-a lasat cutia de viteze automata, stie cineva unde as gasi una ? reamintesc este un Discovery 1 din 96 cu motor 3.9 V8 .reductorul are 4 pozitii : Low , Hi , Diff , Lock ( nu stiu daca toate sunt la fel sau unele au doar Hi si Low) multumesc anticipat ! Editat Noiembrie 8, 2018 de Gabi. Pop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Noiembrie 8, 2018 Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Re: noua achizitie Discovery ! https://www.ashcroft-transmissions.co.uk/automatic-gearboxes/zf4hp22.html Daca vrei sa tina V8-ul la tavaleala si ai buget o faci la astia stage2 si nu mai ai probleme. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabi. Pop Postat Noiembrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Re: noua achizitie Discovery ! stie cineva daca se potriveste cutia automata de la modelul diesel 2,5 ?numai cutia de viteze si as pune reductorul ei original Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabi. Pop Postat Noiembrie 16, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 (editat) Re: noua achizitie Discovery ! pana la urma problema a fost pompa din cutia de viteza , am cumparat o cutie de viteza de oe un diesel , am luat pompa si montat-o pe cutia mea , s-a potrivit perfect , schimbat ulei si filtru si schimba perfect ca si inainte ! am atasat poze cu placutele de pe cele doua cutii de viteza ( oala e diferita partea care se monteaza pe motor din cate am vazut eu) Editat Noiembrie 17, 2018 de Gabi. Pop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate