Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pt cfantana

nissan4x4

Postări Recomandate

Pt ca forumul 4x4 mania e inchis, vreau sa-i dau un raspuns colegului la afirmatia:

Luigi nici nu a pomenit de suzuki in topul lui 4x4 cu toate ca trialurile la care particip sunt ale mele !!!!

Baaaaaaaaaaaaaa, vorbeam de Gipuri si nu de ATV-uri, tiriplici , Mobre..........etc !

Acu fara suparare, da socotesc numai la masinile in care incap!

Si pt ca pe acilea pe forum samuraii nu au rubrica lor, pot spune aici ca:

- sunt impresionat de rezultatele Samuraiului, Jimmny, ele au avantajul ca fiind masini usoare nu necesita trolii scumpe, blokante pt a obtine performanta.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Corect merg bine in teren,sunt mai ieftin de preparat si de intretinut da trebuie sa si incapi in ele :grin:

In rest topul tau e bine facut si sustinut :!:

Apropo de ce e inchis mania?

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Pai vezi ca te-a facut sa-ti pui intrebari si sa fii interesat?

Nu de alta.......ca si pe mine m-a facut sa-mi pun aceeasi intrebare.Si exact ca tine......am ridicat din umeri.

Dar "faza" e originala si neasteptata......aici n-ai ce comenta :mrgreen:

Link spre comentariu

Da si pe mine ma depaseste situatia :roll:

In loc sa se organizeze iesiri sa ne bucuram de acareturi impreuna si sa ne simtim bine,tot timpul se ajunge la situatii tensionate..... :roll:

Am impresia ca asa se intampla cand oamenii vor sa se organizeze intr-un club,asociatie si vor sa-si imparta functii si responsabilitati :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

... dar cine stie poate ne vom vindeca :f1

Doar prin impuscare... ca sa parafrazez pe niste unii - Parazitii... :P

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

ma gandeam ca mi-am luat un :bn ptr neincrederea acordata jeep-ului

cum sa iti iei :bn chiar tu purtator de jeeeeep ce esti :?: :P :mrgreen: :mrgreen:

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Re: pt cfantana

Imi place foarte mult samuraiul. Dar inteleg ca motoarele nu prea au putere. Exista alternative la motorul benzinar de 1300?

Chiar mi-ar placea un samurai pus la punct. La cat e de mic, m-as strecura cu el mai bine decat cu Discovery.

Bafta,

Matteo

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare