nissan4x4 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Pt ca forumul 4x4 mania e inchis, vreau sa-i dau un raspuns colegului la afirmatia: Luigi nici nu a pomenit de suzuki in topul lui 4x4 cu toate ca trialurile la care particip sunt ale mele !!!! Baaaaaaaaaaaaaa, vorbeam de Gipuri si nu de ATV-uri, tiriplici , Mobre..........etc ! Acu fara suparare, da socotesc numai la masinile in care incap! Si pt ca pe acilea pe forum samuraii nu au rubrica lor, pot spune aici ca: - sunt impresionat de rezultatele Samuraiului, Jimmny, ele au avantajul ca fiind masini usoare nu necesita trolii scumpe, blokante pt a obtine performanta. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Corect merg bine in teren,sunt mai ieftin de preparat si de intretinut da trebuie sa si incapi in ele :grin: In rest topul tau e bine facut si sustinut :!: Apropo de ce e inchis mania? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Azi parca era deschiderea festiva a 4x4mania club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Mai baieti......e o deschidere festiva care a inceput cu o inchidere mareata. Nu poate sa acuze nimeni pe nimeni de lipsa de originalitate.E si asta un mod de a-ti face publicitate.....manevra de marketing deh.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Cum asa....sarbatoresti deschiderea cu ......inchiderea forumului???? :cn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Pai vezi ca te-a facut sa-ti pui intrebari si sa fii interesat? Nu de alta.......ca si pe mine m-a facut sa-mi pun aceeasi intrebare.Si exact ca tine......am ridicat din umeri. Dar "faza" e originala si neasteptata......aici n-ai ce comenta :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 ma gandeam ca mi-am luat un :bn ptr neincrederea acordata jeep-ului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Da interesant mod de a sarbatori infiintarea clubului :grin: S-or fi incins iarasi spiritele :roll: :P Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Nu prea inteleg nici eu de ce.....dar se simte tensiunea pe acolo..... Ce o fi frate de impartzit......nu ajunge noroiul si pt roata de jeep si pt aia de "si altele" ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 An secetos....noroi putin...concurenta mare.. :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Da si pe mine ma depaseste situatia :roll: In loc sa se organizeze iesiri sa ne bucuram de acareturi impreuna si sa ne simtim bine,tot timpul se ajunge la situatii tensionate..... :roll: Am impresia ca asa se intampla cand oamenii vor sa se organizeze intr-un club,asociatie si vor sa-si imparta functii si responsabilitati :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Concurenta Turagmes? Concurenta e la TAT In rest.....sunt orgolii de "a mea e mai mare.....ba a mea e mai groasa" Si sa dea naiba ca e trist rau cand vezi "competitii" d-astea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 ....??? Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Am o idee Hai sa nu aducem problemele forumului celalalt pe forumul asta. Ce ziceti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Corect,eram doar mirat de ce e inchis fara sa primim un mesaj ceva :roll: Ma gandeam ca stiti voi mai multe. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Sau a plecat la TAT...nu m-am putut abtine. :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 concurenta=orgolii si mie imi plac anumite lucruri da nu le duc pana la extrem....,,dar asa suntem noi romanii...." citat ajuns celebru....dar cine stie poate ne vom vindeca :f1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 ... dar cine stie poate ne vom vindeca :f1 Doar prin impuscare... ca sa parafrazez pe niste unii - Parazitii... :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 ma gandeam ca mi-am luat un :bn ptr neincrederea acordata jeep-ului cum sa iti iei :bn chiar tu purtator de jeeeeep ce esti :?: :P :mrgreen: :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 da ce m-ai auzit pe mine sa ridic in slavi marca asta? :grin: sper numa sa nu am prea multe incidente cu ea :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: pt cfantana Imi place foarte mult samuraiul. Dar inteleg ca motoarele nu prea au putere. Exista alternative la motorul benzinar de 1300? Chiar mi-ar placea un samurai pus la punct. La cat e de mic, m-as strecura cu el mai bine decat cu Discovery. Bafta, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate