padres Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 am mers ieri la oradea la revizia de 15000 cu masina mitsubishi l 200,si au pus-o la testul de frana ,rotile spate nu franeaza bine mai precis cea de pe dreapta-spate (1500 )fata de cea de pe stanga-spate 3000 probabil newton. -eu cred ca este devina repartitorul spate caci eu am bara arb +troliu si s-a ingreunat fata cu 90kg si din cauza asta nu franeaza bine,stie cineva daca se poate regla . -cu masina incarcat franeaza bine toate patru rotile. -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: frane spate l 200 Nu poate fi de la dezechilibrare a greutatii sunt 2 motive 1. Ai dezechilibrare stg./dreapta fata de incarcare care este fata/spate 2.Toate masinile cu sasiu independent au un sistem de "cantar" care regleaza intensitatea frinei din spate in functie de incarcatura de aceea este obligatoriu sa mergi la ITP gol (iti masoara greutatea pe punte ca sa fii in limite de masurare pentru model) Parerea mea ca cilindrul de la roata respectiva nu lucreaza sau scapa lichid 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: frane spate l 200 dar de ce cu masina incarcata franeaza egal pe toate patru -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: frane spate l 200 spatele nu e independent...nu e asa? ok ai inaltat cumva masina cu arcuri ome?? daca da, vezi ca exista pe punte un arc de reglaj a repartitorului care teoretic are o distanta fixa fata de sasiu si o lungime de intindere la care trebuie sa lucreze repartitorul egal pe punte daca ai inaltat masina cu arcuri mai mari, sasiul a fost impins in sus si arcul este mai intins (cu cat ai inaltat masina) si de aceea poate sa nu lucreze bne deloc acelasi lucru se poate intampla si daca masina sta "in bot" pt ca e prea incarcata fata...arcul sa se intinda si sa dea gresit reglajul la repartitor eu la patrol, la sfatul si indicatiile lui adi, am prelungit suportul de arc de pe punte cu 5 cm (cu cat am inaltat masina) si acum frana spate functioneaza perfect, inainte aveam frana buna doar pe fata bafta forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: frane spate l 200 dupa cum arata masina in poza ( avatar) sigur ai un tambur plin de noroi care franeaza mai slab... Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: frane spate l 200 am rezolvat-o un tambur nu era reglat bine -mersi. -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate