Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

umanitar decembrie 2008

svejk

Postări Recomandate

Re: umanitar decembrie 2008

Maestro, cu tot respectul, daca banii vor fi retrasi de la o banca fara bancomat?

Stiu ca retragerea se face pe baza buletinului. Sau daca retrage altcineva decat propietarul ii trebuie imputernicire.

Exista alta posibilitate in acest caz?

Despre maestrul svejk stie cineva?

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

"Maestro, cu tot respectul, daca banii vor fi retrasi de la o banca fara bancomat?"

Atunci intradevar este o problema , dar tinand cont de faptul ca agentii (inclusiv bancomate) , mai ales ING , sunt in toate zonele "maretului oras" , nu ar trebui sa fie probleme. Daca sumele care se vor strange vor fi foarte mari , atunci intervin problemele.

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Nu stiu cine va avea cardul si nici in ce zona a tarii va sta. Am zis ce sant dispus sa fac.

Poate nu va fi din Bucuresti acea persoana.

legat de suma de bani, cu cat vom astepta mai mult acel cont bancar cu atat suma va fi mai mica.

Parerea mea.

Link spre comentariu

totusi...unde se va merge?

in ce regiune, macar...scrie uneva si eu n-am vazut?

Svejk:

n-am amanunte in momentul asta. e vorba de reeditarea unui gest devenit cumva traditional, si de crearea unui parteneriat intre copiii unei scoli generale si club 4x4 in vederea ajutorarii celor de la valea screzii/ valea plopului.

Link spre comentariu

Pina atunci se pot trimite coletele cu hainute la adresa data de colegul nostru(la inceputul discutiei) ....pentru cine vrea sa ajute si nu va putea participa pe 20 Decembrie(data preconizata pentru actiune)

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Baieti , sunt amanunte mai sus in topic , cititi de la inceput , data e 20 dec. , sa avem putina rabdare , se pare ca se implica si "greii" din club.

Pt. Mirciulica : Referitor la card asa este , si nimeni nu a contestat bunele tale intentii. Eu deja am adunat de la prieteni niste sume de bani si le-am pus pe cardul meu pt ca altfel le :x . :ha: :ha:

:h5 :h5

Link spre comentariu

iata ca am net din nou. va salut din medgidia unde ninge/lapoviteaza/visoleste cu spume.

din pacate nu pot veni (98% sigur) la actiune, asadar, nu pot decat sa mai dau sporadic din deste pe taste.

sa nu va suparati pe mine, dar nu sunt decat om, nu am aflat inca secretele dedublarii.

pe scurt, ca ma dor degetele dupa 3 saptamani de batut cuie si instalat robineti: 1. va multumesc.

2. din suflet.

3. cine stie mai multe (re; greii din club) va rog din suflet sa imparta si cu restul....

4. ziceti un numar de cont in care se pot depune de catre niste oameni niste bani, eu garantez deponentilor (aceiu oameni minunati) (care nu ma cunosc - dar care ii cunosc pe prietenii mei) ca banii vor ajunge exact acolo unde trebuie.

inca mai am sacii aia cu haine si jucarii la 50 km de buc, dar sper ca in sapt urm sa ajunga la naui (multumesc domnule!), si facem cumva sa mai livram si niste carti, sa mai completam la inceputul de biblioteca de anul trecut...

Link spre comentariu

Saptamana trecuta , duminica , am fost pe la Nucet , as fi putut sa iau sacii aceia(banuiesc ca sunt prin zona , nu?) , dar din pacate nu a-ti intrat pe forum si nici nu mi-a dat prin cap sa caut un nr. de tel. sa va sun.

In privinta nr. de cont , eu pot pune un nr. de cont de card unde sa se puna bani (deja am ceva pe el pentru actiunea aceasta-de la cunoscuti de-ai mei) , dar cine credeti ca are incredere ?

Si din pacate nici nu ma pot lipsi de card pentru ca imi fac toate platile cu el.

Daca gasiti o solutie....

Va salut cu respect.

Link spre comentariu

@clauho... acel prenume de reverenta ma face sa rosesc.

sunt eu si atat. cu nucet nu stiu, materialele sunt la bolovani, la fix 50km de buc spre tg. in casa varului meu, pe care am sa-l pisez nitel maine sa le aduca la bucuresti. aste se rezolva, ramane prb contului, mugur, te roog ajuta-ne...

Link spre comentariu

Salut,

Legat de cont, spuneam ca pot pune si eu un numar de cont de card pe care nu-l mai folosesc.

Deci ar fi 2 conturi, nu conteaza care va fi ales dar hai sa alegem pentru ca trece timpul.

Link spre comentariu

" Copii din poiana soarelui cam au de toate... "

Era vorba de Poiana Plopului si era vorba de o actiune intreprinsa impreuna cu niste copilasi de la o scoala generala.

" Pot sa va sugerez sa ne deplasam acolo unde pe timpul iernii doar calul mai face fata? "

Suna incitant , dar noi cum facem fata , tinand cont ca va fi 20 decembrie si vor fi probabil cantitati serioase de hainuta , jucarii si alimente ? :h5

Link spre comentariu

Va rog sa-mi iertati confuzia de nume. Daca va intrebati cum mergem, ei bine aici aveti dreptate. Este nevoie de drujbe, masini puternice, grele. Nici vorba de Samurai-uri sau acel gen de masini fara sa socotim ca le vom tracta. Nici macar rubiconurile nu prea fac fata acolo. Satele despre care eu va vorbesc sunt in zonele judetelor alba, hunedoara...aveti membri in grup care sunt de acolo asa ca puteti sa aveti o a doua opinie in legatura cu sate precum ursici sau mai sus de el. Eu detin masina puternica si am prieteni in zona cu masini asemenea asa ca nu se pune problema de a ramane pe acolo. Dar...e adevarat....ca un drum de 5 ore vara poate dupa 3 zile iarna:) Dar in fond...nu asta vrem? Scule, trolii, cricuri havy-duty, topoare (pt ca vor fi copaci cazuri pe drum), masinile trebuie sa fie inaltate pt ca sunt albii de rauri prin care vom fi nevoiti sa trecem.....toate astea sunt BELEA!!! Ce sa va spun mai mult?

Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

Va rog sa-mi iertati confuzia de nume. Daca va intrebati cum mergem, ei bine aici aveti dreptate. Este nevoie de drujbe, masini puternice, grele. Nici vorba de Samurai-uri sau acel gen de masini fara sa socotim ca le vom tracta. Nici macar rubiconurile nu prea fac fata acolo. Satele despre care eu va vorbesc sunt in zonele judetelor alba, hunedoara...aveti membri in grup care sunt de acolo asa ca puteti sa aveti o a doua opinie in legatura cu sate precum ursici sau mai sus de el. Eu detin masina puternica si am prieteni in zona cu masini asemenea asa ca nu se pune problema de a ramane pe acolo. Dar...e adevarat....ca un drum de 5 ore vara poate dupa 3 zile iarna:) Dar in fond...nu asta vrem? Scule, trolii, cricuri havy-duty, topoare (pt ca vor fi copaci cazuri pe drum), masinile trebuie sa fie inaltate pt ca sunt albii de rauri prin care vom fi nevoiti sa trecem.....toate astea sunt BELEA!!! Ce sa va spun mai mult?

Tu ce fel de "masina puternica" detii?

Pt ca,in afara amatorismului care razbate din mesaj,nu prea ne-ai dat detalii despre acareturile din dotare.

Cu respect,gabi

Link spre comentariu

ramane prb contului, mugur, te roog ajuta-ne...

Folositi contul CLUB4x4

Club4x4

Cont: RO74 RZBR 0000 0600 0992 7496

Raiffeisen Bank Agentia George Cosbuc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare