Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

umanitar decembrie 2008

svejk

Postări Recomandate

Vizitator nanuk

Re: umanitar decembrie 2008

putintica rabdare domnilor, am fost la offroad in we si de luni ne apucam de treaba.ideea lui svejk e f buna si multumim anticipat pentru ajutorul colegilor forumisti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

lasa, eu sper ca maine sa aflu daca ne combinam cu elevii unei scoli primare in aceasta actiune.

si, ca fapt divers, mai multi prieteni m-au intrebat amanunte, asadar... eu cred ca o sa iasa frumos!

Link spre comentariu

Am trimis pachetelul la adresa de mai sus...CARGUS AWB CGS14523435U...sosire miine sau poimiine.

Am inteles ca in CONSTANTA un mare supermarket a initiat o colecta asemanatoare de jucarii si hainute pentru copii.O sa trec sa vad daca ei au mai mult succes decit noi...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

supertare!

mugur, pls help urgent in urmatoarea chestiune: mi se sopteste in casca cum ca ar exista niste personalitati juridice care vor sa contribuie cu bani la actiunea noastra, si, prin urmare, ar avea nevoie de un numar de cont pentru a putea vira niste sume....

pritipliz

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

aseara, la jourfix :grin: , s-a stabilit data : 20 decembrie.mugur va reveni azi cu amanunte.

Belea.

S-ar putea sa nu fiu in tara atunci.

Link spre comentariu

Am trimis pachetelul la adresa de mai sus...CARGUS AWB CGS14523435U...sosire miine sau poimiine.

Am inteles ca in CONSTANTA un mare supermarket a initiat o colecta asemanatoare de jucarii si hainute pentru copii.O sa trec sa vad daca ei au mai mult succes decit noi...

Pachetul a sosit

Kamikaze Offroad Team

http://www.standuri-metalice.ro

Link spre comentariu

La cit mai multe pachete pentru copilasii fara noroc.Cite putin de la fiecare va fi o bucurie pentru cei mici.Sa vedem ce reusim sa mai stringem... :h5

Link spre comentariu

Salut aceasta initiativa, din pacate nu am de unde face rost de hainute dar pot ajuta financiar macar, de asemenea mai pot ajuta la transport punand la bataie o camioneta gazzele 4x4 care poate cara destul de mult zic eu.

Astept cu interes un cont unde pot pune niste bani.

Pentru orice alt ajutor pe care-l pot da ma gasiti la urmatoarele date din cartea de telefon a forumului:

viewtopic.php?f=34&t=17&st=0&sk=t&sd=a&start=180

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Cred ca se va gasi o modalitate de a se stringe si banutii....Multi sau putini fiecare leutz va fi bine primit :h5 (mai ales ca se anunta vremuri foarte grele).

Link spre comentariu

" ca sa va zic e mi-a trecut prin cap: am strans eu niste hainute si jucarii, nu mult, cativa saci, depozitati la vreo 50 km de buc spre targoviste. asta e pct1."

Maine merg la Nucet sa iau niste peste , daca pot sa ajut cu aducerea sacilor la Bucuresti , dati un semn ( banuiesc ca este pe traseul acesta ) si ma duc cu papucul.

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

imi place ceea ce faceti..si voi incerca sa umplu si eu bena la urszilla sa ma alatur convoiului...

dupa cum vad, sunt destul de multi care doneaza cate ceva...si cred ca ar fi frumos sa mergem in mai multe localitati...sa se bucure cat mai multi copii ( si parinti)

urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3
Link spre comentariu

Asteptam cu interes acel cont pentru virarea banilor.

In cazul in care nu se gaseste un cont, pot pune la dispozitie un card de ING pe care nu-l mai folosesc.

Cardul il inmanez organizatorului ( sau unuia dintre admini) sau acelei persoane care se ocupa de aceasta actiune, impreuna cu o imputernicire sa retraga bani.

Asta o fac doar daca nu se gaseste un cont.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Asteptam cu interes acel cont pentru virarea banilor.

In cazul in care nu se gaseste un cont, pot pune la dispozitie un card de ING pe care nu-l mai folosesc.

Cardul il inmanez organizatorului ( sau unuia dintre admini) sau acelei persoane care se ocupa de aceasta actiune, impreuna cu o imputernicire sa retraga bani.

Asta o fac doar daca nu se gaseste un cont.

Asteptam detalii de la svejk

Kamikaze Offroad Team

http://www.standuri-metalice.ro

Link spre comentariu

Din pacate pe forumul mercedes nu a fost nimeni interesat(cu exceptia colegului ARHITECT) si am rugat inchiderea topicului.

Ma bucur ca macar aici exista activitate :h5

Link spre comentariu

" Din pacate pe forumul mercedes nu a fost nimeni interesat(cu exceptia colegului ARHITECT) si am rugat inchiderea topicului. "

Nu cred ca este nici o problema . Suntem destui.

"....impreuna cu o imputernicire sa retraga bani. "

Nu trebuie imputernicire atat timp cat se cunoaste codul pin. Se poate depune pe el orice suma , de catre oricine , prin virament in contul de card , chiar daca contul este de persoana fizica , sau direct la bancomat (daca posezi cardul , fireste) si se pot retrage oricand de catre posesorul (nu neaparat proprietarul) cardului si al codului pin .

Off topic: eu cu un astfel de card imi platesc luna de luna facturile , ratele etc , prin virament direct in conturile diverselor institutii(n-ar mai fi !!! :ha: :ha: ). Adio cozi , nervi , timp pierdut , efectiv in cinci minute fac 6-7 plati , asa ca recomand tuturor cu caldura metoda asta de plata.

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare