bebeaxb Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Salut, Numele meu este Bebe, sunt din Iablanita CS si de curand(3 luni) nou posesor de patrol k260 si fiindca era tot zgariat l-am vopsit(in curte cu niste prieteni). Dupa multe zile de cautat informatii de anvelope am ales Silverstone mt-117 xtreme 31/10.5/15 de care sunt foarte multumit in cele 2 iesiri ale mele. O sa vreau sa o antifonez sa ii pun un kit de inaltare Ironman si diferential blocabil. Astept si apreciez orice sfat pe care o sa mi-l dati. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Re: Inca un k260 printre voi Patrolu asta al tau eu cred ca e K160 ... Felicitari de achizitie ! Stii cum se spune : "nu e tina ca namolu' nici masina ca patrolu' " Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebeaxb Posted December 16, 2017 Author Share Posted December 16, 2017 Re: Inca un k260 printre voi Nu stiu ce sa zic. Pun poza cu talonul in care scrie la model OTR 260 si din ce am mai citit am inteles ca e K260. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Re: Inca un k260 printre voi Ebro 260.... scrie acolo. ce motor are sub capota si alte detalii ar treb sa vina de la posesor... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 (edited) Re: Inca un k260 printre voi Frumoasa masina! Sa o folosesti sanatos! Daca ai motor de 2.8 sau 2.7 este K260, daca e 3.3 atunci este K160. Uitandu-ma la carte, tind sa iti dau dreptate, Nu iti recomand Ironman din cauza calitatii. Iti recomand insa OME sau mai sus, Dobinsons. Ref la blocant, te sfatuiesc sa cauti una de Y60 2.8 cu blocant si sa o schimbi. Dar Y60 are arcuri elicoidale, si daca tot te apuci de o treaba, poate merita sa faci o conversie de la lamelare la elicoidale. Edited December 18, 2017 by koais Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Re: Inca un k260 printre voi sa-l stapanesti sanatos.....puntea de Y60 nu se pupa asa usor cu seria K unul e pe arcuri lamelare...celalalt pe elicoidale...plus inca cateva diferente intre ele :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Re: Inca un k260 printre voi Eu iti recomand si Ironman. Este fiabil , usor mai ieftin decat ome ( sau cel putin pe vremuri iera ), garantie 3 ani etc. Eu am avut si ome si Ironman ( cei drept pe masini diferite ) . Sunt multumit de ambele. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebeaxb Posted December 21, 2017 Author Share Posted December 21, 2017 Re: Inca un k260 printre voi Da colegii, asa cum ati spus este k160. Motorul este 3.3 de 81KW, astazi am facut RAR-ul deci K160. Nu am cautat deloc diferente intre K160-K260 findca asa am dedus din cartea de Franta. Daca citeam toate discutiile descopeream ca modelul K260 nu are motorizare de 3.3. Referitor la suspensie, daca ma decid pe Ironman ies mult mai ieftin fiindca o sa le cumpar printr-un prieten din Austria care are service auto si le ia cam la jumatate fata de pretul de la noi. La o conversie de la lamelare la elicoidale nu m-am gandit, chiar e o idee buna, vad ce aduce noul an :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts