calbazuc Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 (editat) Va salut! Am dat peste o problema sacaitoare la al meu Disco 2 mi-au cazut geamurile fata la propriu ! amandoua in interval scurt de timp intre ele , ok ma bag la desfacut surubit etc, sa vad problema si surpriza , nu era macaralele care eram ferm convis ca asta e problema, de vina sunt tablele/suporturi care vin prinse de geam si dupa de macara, ( atasez poza cu suportu ex) ale mele sunt mega ruginite , putrede mai bine zis , intrebarea e urmatoarea, exista alte solutii inafara de a schimba geamurile ? se pot schimba separat ? daca da de unde as putea gasi , sau codul piesei etc.. Cu deosebit Respect. Editat Decembrie 18, 2017 de calbazuc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Re: geamuri fata disco 2 Salut, din pacate piesa aia nu se gaseste separat NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Decembrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Re: geamuri fata disco 2 Am inteles, se pare ca o sa schimb geamurile , ciudat ca nimic nu ii ruginit doar alea:)) mama lor de geamuri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Re: geamuri fata disco 2 Nu se poate fabrica din ceva profil U de aluminiu? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Decembrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Re: geamuri fata disco 2 cu rabdare si tutun cref ca s ar putea face ceva dar, am gasit geamuri la un pret rezonabil le comandsi banuiesc ca e mai usor asa, in fine asta cu geamurile o rezolv , acum am alta problema mai nasoala, mi s a blocat usa stanga fata sofer, am inchis masina din telecomanda am deschis o pe cand surpriza usa a ramas blocata nu o put deschide nico din ext nici din int, motorasul fumctioneaza il aud cum lucra, am fortat blana de la usa cablul e la locul lui am tras cu mana de urechea unde e prins cablul de la clanta int si nimic am apasat si de urechea unde e tija de la clanta ext si la fel nimic , daca e dus ansamblul eu cred c am cam facuto de oaie cu usa, un sfat va rog poate a patit cineva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Re: geamuri fata disco 2 Cumva asta e piesa? https://ukarauto.com/discovery-1/50-land-rover-discovery-1-front-door-glass-channel-alr8022.html It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 (editat) Re: geamuri fata disco 2 Cumva asta e piesa? https://ukarauto.com/discovery-1/50-land-rover-discovery-1-front-door-glass-channel-alr8022.html Interesant, la piesele dedicate D2 nu apare dar se pare ca se potriveste, scuze @calbazuc, eu m-am uitat aici http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=820706&SPRACHE=EN si dupa cum se vede apare impreuna cu geamul nu separat, cat despre usa e nasol, incearca sa bagi niste spray in actuator si mai da-i comenzi de inchidere/deschidere din butonul de bord poate ai noroc dar daca s-a blocat mecanismul de superlock in actuator atunci e nasol Editat Decembrie 18, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Re: geamuri fata disco 2 Referitor la actuatori - pregateste-te sa ii schimbi pe toti. Da iei macarale pana la urma sa nu iei Britpart (desi is megaieftine). Au niste bucse de plastic super fragile si foarte casante. Poti sa iei in ideea in care faci la un strungar bucsele alea de bronz...eu asa a trebuit sa fac. "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Decembrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Re: geamuri fata disco 2 Dupa cum ziceam , macaralele sunt bune cel putin momentan, geamurile le -am gasit la 200 lei ambele , problema este dracia de usa care nu o pot nicicum deschide am incercat cu spray cu inchis/deschis buton, cu slujbe si sfinti :al si nimic tot stau sa ma gandesc ce sa ii fac sa o pot deschide :hl fara a apela la flex:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Re: geamuri fata disco 2 Eu am avut o data problema asta la usa din spate, un tinichigiu meserias a demontat masca asa cu usa inchisa, a bagat mana pe acolo si a reusit sa o deschida dar din pacate nu stiu de ce apasat sau tras, totusi daca ai ghinionul sa fie rupt ceva in interiorul actuatorului pe partea de superlock trebuie sa-l spargi dinspre interior pana reusesti sa-l deblochezi, nu de flex e nevoie ci de ciocan si surubelnita mecanica tzeapana.... inainte de a deveni brutal slabeste fiecare surub la care ai acces, mai misca-l in toate partile si mai incearca asa sa tot deschizi/inchizi din buton poate ai noroc NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Decembrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Re: geamuri fata disco 2 Eu am avut o data problema asta la usa din spate, un tinichigiu meserias a demontat masca asa cu usa inchisa, a bagat mana pe acolo si a reusit sa o deschida dar din pacate nu stiu de ce apasat sau tras, totusi daca ai ghinionul sa fie rupt ceva in interiorul actuatorului pe partea de superlock trebuie sa-l spargi dinspre interior pana reusesti sa-l deblochezi, nu de flex e nevoie ci de ciocan si surubelnita mecanica tzeapana.... inainte de a deveni brutal slabeste fiecare surub la care ai acces, mai misca-l in toate partile si mai incearca asa sa tot deschizi/inchizi din buton poate ai noroc Adevarat Graiesti:g Va respect si apreciez tot timpul sfaturile D-voastra, din pacate eu sunt mai forait nu am rabdare, cred ca varsta ii de vina :D, si tinand cont ca masina e pe firma nu sunt singurul sofer si conditiile, masina e pe Ocol Silvic, va dati seama cate indura:( doar de cateva luni eu sunt stapan pe ea pana termin cu reconditionatu la D1 si cam readus-o la viata pe asta :) o sa incerc sa fac tot ce a ti precizat, o sa revin cu detalii poze etc. pana la urma tot o sa fac ceva ca deja m am saturat sa intru pe usa din dreapta :)) si e prima zi:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Ianuarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Re: geamuri fata disco 2 Salutari si un An Nou Fericit! Revin la subiect :) cu ocazia sarbatorilor masina a ramas pe stand by, nu am folosit o , acum gata sarbatorile incepe treaba.. etc, repede cu gandul sa ii dau o cheie la masina sa se dezmorteasca, ce sa vezi , surpriza surprizelor usa se deschide frumos din ambele parti int/ext , desi masina nu a fost inchisa din cheie sau altele, am suflat usurat , primul lucru care l am facut, comandat repede ansamblu motoras inchidere masina fuga in garaj usa nu am mai inchis o si acum astept sa il schimb impreuna cu geamurile bineinteles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate