florinphg Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Salutare tuturor. Am si eu nevoie de ajutor, o informatie. Mi am zgariat Cd ul de la navigatie si nu il mai citeste unitatea. Este vorba de jeep comander 3.0 crd din 2008. Unde pot gasi un astfel de CD sau unde pot face ? Va multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_g Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Re: CD Navigatie ...am zgariat Cd ul de la navigatie si nu il mai citeste unitatea... alta unitate ai incercat ? (de preferabil una buna, instalata pe un computer cu o aplicate de tipul clona cd...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinphg Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 (edited) Re: CD Navigatie alta unitate ai incercat ? (de preferabil una buna, instalata pe un computer cu o aplicate de tipul clona cd...) Nu am incercat si nici nu ma pricep cum sa procedez. Stiu doar ca cd ul pe care il am in unitatea originala de pe masina, s a zgariat f rau si unitatea nu il mai citeste. Edited December 21, 2017 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
nifedipin Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Re: CD Navigatie Daca mai e valabil...... Du-te la un prieten cu un calculator nou si roaga-l sa-ti faca o imagine ISO dupa discul de navigatie[de fapt e un DVD]. Daca reuseste imaginea,te-ai scos! Imaginea se poate "arde" LA VITEZA MICA de scriere pe un DVD blanc de calitate! M P.S.Pastreaza ISO-ul........vei mai avea nevoie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts