Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nevoie de un ajutor

mironel4

Postări Recomandate

buna.vreau sa achizitiojez o masina (ARO) din droberta turnu severin.proprietaru e ceva baietel si nu imi prea prezinta seriozitate.ca imi zice ca e plecat sa merg sa iau masina ca cheile sunt in contact,imi da coordonatele si numele strazi ca sa merg fix la ea si bani sa-i pun prin paypoint.as avrea daca vreun coleg ce se afla din zona ma poate ajuta.multumesc Editat de Astral

ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi

ARO 243,an 1986,motorizare D127

ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare

Audi B4, an 1994 benzinar de 2000.

BUGHI - motor de 1600 benzinar

Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nevoie de un ajutor

S-au auzit povesti de genul asta...

Sint plecat din tara, cheile sint in masina, plateste avans sa fiu sigur ca o cumperi (vin de departe sa ma intilnesc cu tine)... dupa care nu-l mai gasesti.

Cu actele cum faci ... si astea sint in masina...sau la matusa...

Atentie mare, eu nu as plati nimic pina nu ma intilnesc cu proprietarul, vad masina, vad actele (daca e sa pierzi ceva este "excursia" pina la masina si timpul).

Desigur, deciziile sint personale (si asumate).

Link spre comentariu

Atentie, posibil ca masina sa existe dar sa fie furata, iar respectiva persoana sa incerce sa iti vanda o masina furata, ..., au ajuns la urechile mele astfel de povesti, ...

Link spre comentariu

Nu e vorba de cine stie ce combinatie ... stai linistit in banca ta cu fierul asta...masina se cumpara cu acte, contract de vanzare cumparare, copie buletin cine tio vinde ...SI TOTUL CU BANII PE CAPOTA, NU IN AVANS, nu pe paypoint si alte prostii... Nu e vorba ca masina e furata sau ceva ...dar s-ar putea ca la paguba drumului sa mai existe si alte substraturi...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare