mironel4 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 (editat) buna.vreau sa achizitiojez o masina (ARO) din droberta turnu severin.proprietaru e ceva baietel si nu imi prea prezinta seriozitate.ca imi zice ca e plecat sa merg sa iau masina ca cheile sunt in contact,imi da coordonatele si numele strazi ca sa merg fix la ea si bani sa-i pun prin paypoint.as avrea daca vreun coleg ce se afla din zona ma poate ajuta.multumesc Editat Decembrie 21, 2017 de Astral ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi_1 Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Re: nevoie de un ajutor Suna dubios. Nu crede nimic fara sa verifici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dr_apostol Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Re: nevoie de un ajutor S-au auzit povesti de genul asta... Sint plecat din tara, cheile sint in masina, plateste avans sa fiu sigur ca o cumperi (vin de departe sa ma intilnesc cu tine)... dupa care nu-l mai gasesti. Cu actele cum faci ... si astea sint in masina...sau la matusa... Atentie mare, eu nu as plati nimic pina nu ma intilnesc cu proprietarul, vad masina, vad actele (daca e sa pierzi ceva este "excursia" pina la masina si timpul). Desigur, deciziile sint personale (si asumate). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AXP Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Re: nevoie de un ajutor Atentie, posibil ca masina sa existe dar sa fie furata, iar respectiva persoana sa incerce sa iti vanda o masina furata, ..., au ajuns la urechile mele astfel de povesti, ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotoy Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Re: nevoie de un ajutor O asemenea tzeapa voia sa-mi dea un danez cu un audi A8 din Germania. Nu te baga la prostii de acest gen. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Re: nevoie de un ajutor Nu e vorba de cine stie ce combinatie ... stai linistit in banca ta cu fierul asta...masina se cumpara cu acte, contract de vanzare cumparare, copie buletin cine tio vinde ...SI TOTUL CU BANII PE CAPOTA, NU IN AVANS, nu pe paypoint si alte prostii... Nu e vorba ca masina e furata sau ceva ...dar s-ar putea ca la paguba drumului sa mai existe si alte substraturi... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate