Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pyoroza=pyo+feroza

pyoauto

Postări Recomandate

Eu sunt nou aici, ea este noua la mine.

Am pregatit deja inaltatoare de 6 cm, anv 235/75R15 Maxxis Big Horn MT si alte jante de aliaj cu 8j, Kit arcuri spate de la Milner Off Road, set de triple in aripa spate pentru a face loc unei bari spate off road. Am facut deja revia copleta cu uleiuri motor+cv+ct+grupuri, bujii NGK.

Urmaresc un set de distatiere de 35 sau 50 si un snorkel.

In urmatoarea sesiune kit telescoape, planetare si ce mai apare intre timp.

4923EA76-07E3-436E-917F-4C6AE40F3D5E.jpeg.f4133dd825a5154880fecad060369e30.jpeg

C81C1C4E-6F72-4096-AAEA-AEE54A93B1AA.jpeg.a3c4a0801b906d811e05e2b5ac50dbbf.jpeg

Editat de pyoauto
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu

Eu sunt nou aici, ea este noua la mine.

Am pregatit deja inaltatoare de 6 cm, anv 235/75R15 Maxxis Big Horn MT si alte jante de aliaj cu 8j, Kit arcuri spate de la Milner Off Road, set de triple in aripa spate pentru a face loc unei bari spate off road. Am facut deja revia copleta cu uleiuri motor+cv+ct+grupuri, bujii NGK.

Urmaresc un set de distatiere de 35 sau 50 si un snorkel.

In urmatoarea sesiune kit telescoape, planetare si ce mai apare intre timp.

Salutare si bun venit. Bullbarul din poze este de Rocky.

Ce fel de arcuri ai luat de la Milner?3+1 sau 4+1? Vreau si eu sa iau pt Bertone insa am citit ca ar fi rigide rau astea de la Milner.

Link spre comentariu

Salut. Despre bullbar, asa am luat masina si mi se pare si mie ca nu par din acelasi film. Iar despre arcuri am luat 4+1 (SUSPENSION LEAF SPRING KIT REAR PAIR (4+1 LEAF). Trebuie sa-mi ajunga saptamana asta.

In alta oridine de idei: este super frumos bertonele tau si ma caiesc ca am luat feroza pentru ca nu am stiut de existenta unei feroze cu AC si motor BMW.

Oricum sunt nou posesor de Feroza si o sa tot cer sfaturi de veteranii de aici.

Link spre comentariu

Sa te bucuri de ea si bine ai venit in "comunitate". Deschide un topic si ne povestesti acolo mai multe!

"If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems "
Link spre comentariu

Pyoroza=pyo+feroza

Salut baieti.

La sfatul colegilor de pe forum am deschis un topic in care expun povestea PYOROZEI.

De Craciun mi-am facut cadou masina din poze pe care am gasit-o pe un site de vanzari si care cand a ajuns acasa nu era chiar ca in descriere. Dar nici rau nu a fost : interior curat, totul aproape functional, revopsita negru din visiniu ( in descriere era impecabila 40mii km😂), motorul mergea bine si la partea de rugina nu sta rau. Cat am platit ( 2000 eur adusa acasa) atat am primit.

Ne-am apucat de treaba:

- schimbat ulei cv, ct, grupuri si toate filtrele

-bujii NGK

-am comandat kit inaltare 6cm

-un set de jante aliaj in 6 spite cu j8

-anv noi 235/75 R15 MAXXIS M/T BIG HORN

-triple pentru aripa spate pentru a monta bara offroad

-am comandat arcuri spate noi si tot setul de bucsi de la millneroffroad

-am mutat nr de inmatriculare direct pe portiera si am renuntat la suportul original

Pentru moment ma opresc pana fac RAR-ul pe 19 feb. Apoi mai vedem ce mai apare. Urmaresc un set de distantiere de 50mm

5EF73CC0-0943-4FBB-9560-1D30FFE17F43.thumb.jpeg.12498262682587a8d33973d9fef57838.jpeg

96F460CE-69D7-49DB-BBF5-0BE2968BFB3E.jpeg.a62646b67dd70ec4b4c64baade933f88.jpeg

28B7AD7F-173C-4A4B-AA63-44785D051F77.thumb.jpeg.8dc8f5bf311d971a3908b5f179c8523a.jpeg

18D872F0-7D94-4978-9F11-2A2D974924C2.thumb.jpeg.1446b0b3ae5da9b0137576f1e0ceefa8.jpeg

Link spre comentariu

Re: Pyoroza=pyo+feroza

Salut pyo, jantele de 8 j ce et au? vezi daca au valoare mare negativa flansele de 50 mm sunt exagerate. In functie de ce et negativ ai alegi flansele sau nu mai pui deloc, la jentile din poze ,adica cele stock e ok flanse -50 mm.

"-am comandat kit inaltare 6cm"

Presupun ca e body lift BL, il montezi singur? parerea me este ca e cam mult 6 cm, sunt mai multe modificari de facut pe la radiator si ceva racorduri, daca ii pui arcuri millner 4+1 obtii un SL de 5 cm pe spate iar in fata ridici din barile de torsiune , eu cred ca doar SL e suficient pentru anvelopele de 235/75 R15.

"-triple pentru aripa spate pentru a monta bara offroad"

Unde ai gasit triple transparente? Vreau si eu.

"-am mutat nr de inmatriculare direct pe portiera si am renuntat la suportul original "

Vreau sa mut si eu numarul pe usa direct, adevarul este ca suportul este odios. Ceva poze cu lucrarea sunt binevenite,ai pus si iluminare?

Editat de jineas
"If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems "
Link spre comentariu

Jantele sunt si pe echiparea standard la Feroza si vreau sa iasa putin de sub aripa.

Despre bodylift o sa mai am ajutor si inaltatoarele pe ca le-am luat sunt formate din doua piese de 3cm, deci pot opta intre 3 sau 6 cm.

Triplele sunt normale si le-am luat de pe ebay.

Cu suportul de numar revin cu poze maine. Iluminarea am facut-o cu 2 lampi de nr universale pe care le-am aplicat.

C3B180C7-3E1B-48DB-9A78-15703BA289D3.thumb.png.5f99515335c9a07bdf993799e2cb5f61.png

B51DA8AB-C418-4854-885C-9282F2FC84CD.thumb.png.ca4f328e948f56a34090f836cf92f767.png

Link spre comentariu

Nu suprapune cele doua piese ca sa obtii 6 cm, 3 cm sunt suficienti parerea mea.

Link spre comentariu

Multumesc pentru poze, aveam in cap ce si cum, eram curios ce lampi ai folosit.

Link spre comentariu

Salut baieti.

Weekend-ul acesta am mai mesterit putin. Am dat pompa de benzina jos pentru a curata sita conica si nu a fost mai deloc murdara.

Apoi am desfacut scaunele si am scos mochetele pentru a vedea podeaua. Este aproape ok podeaua insa am gasit semiaripa spate( in spatele capitonajului dr) destul de tare mancata.

O sa incerc sa fac ceva fara a fi nevoit sa merg la tinichigiu ( sa izolez zona cu ceva antifon) si apoi sa-mi trag cablaj si pentru boxele spate.

Daca tot am mochetele date jos si la spalat, ce alt cablaj mai este nevoie sa mai trag ( din experienta voastra).

Incerc in weekend-ul urmator sa montez bodykit-ul si rotile. Revin cu poze.

Link spre comentariu

O solutie pe termen scurt ar fi sa cureti bine locul de rugina si sa dai cu nigrin rost stopp iar cand vine caldura sa o duci la un tinichigiu. Sunt si eu interesat de BL dar doar de 3 cm ca sa nu am probleme cu alte modificari, de aceea te rog cand vei monta BL sa ne faci ceva poze detaliate cu operatiunea si ce alte modificari mai implica in cazul in care il faci mai mare de 3cm. Poti trage un cablu in spate daca vrei pe viitor sa montezi un compresor sau ceva proiectoare.

Link spre comentariu

O solutie pe termen scurt ar fi sa cureti bine locul de rugina si sa dai cu nigrin rost stopp iar cand vine caldura sa o duci la un tinichigiu.

Am folosit si Nigrin si Kelfos si am fost mai mjultumit de Kelfos care a curatat mai bine.

Link spre comentariu

Eu am folosit nigrin, se gaseste la dede, cureti bine rugina si aplici, aceasta solutie face o reactie chimica cu rugina pe care o neutralizeaza daca nu ma insel, adica rezulta o pelicula negru-albastruie, pentru o perioada scurta de cateva luni e ok, dar tot un tinichigiu priceput rezolva problema.

Link spre comentariu

Salut baieti. Continui descrierea proiectului spunandu-va ca astazi am dat de cap problemei cu lipsa de putere si a accelararii cu intrerupere. Am luat totul prin eliminare:

1 schimbat bujii

2 verificat fise

3 verificat sita pompa benzina

4 schimbat furtunase vacum, clapeta acc etc

5 am facut test motor si totul era ok ( un singur licarit de martor)

6 schimbat cablu principal masa

Si astazi am demontat clapeta de accelatie si am curatat-o. Am verificat etanseitatea la inchidere ( am pus benzina cu ea inchisa si a tinut fara scurgere), am verificat traseul apei prin corpul clapetei, am suflat cu presiune toate orificiile. Am montat la loc si parca este alta masina.

Totul este ok dar relantiul este la 950 ture si fluctueaza usor intre 900 si 1000. Sincer parca as fi vrut mai multa putere ( destul de greu ating 100km/h).

Parca as schimba si senzorul de apa pentru siguranta.

Incerc sa-mi fac timp pentru montatea BL si a arcurilor spate ( milneroffroad).

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut baieti. Vin cu noutati ale proiectului.

Am rezolvat cu BL de 7 cm, am pus radiator de Dacia nou de AL, am pus arcurile spate 4+1 de la Milner. Pun ceva poze. Weekend-ul asta sper sa montez bara fata cu bullbar-ul si bara spare custom si triplele in aripile spate.

Urmeaza snorkel-ul si bara led.

B14B0F5F-78C3-4C51-B8CD-FFC8C92564E9.thumb.png.9e75f81f8bf0303f7a6eb5f6dfbfae11.png

FE465D66-5606-4152-8042-ECC457B4AB3D.thumb.png.776d75931ee0f65e8b71d9233301ca38.png

01C7517F-FACE-4BEC-9EAD-06AAAEFBE770.thumb.png.63aada28e044f3dff918b3f929ad6c82.png

90C12154-E003-4863-9529-A294B17BE49B.thumb.png.7e89904fc68e7de0ec47c3555822ef32.png

Link spre comentariu

Arata bine, eu am montat BL de 3 cm , o sa ai de furca cu bara fata sa o ridici 7 cm. Ai grija ca sigur trebuie prelungit tubul de alimentare cu benzina de la buson la rezervor.Verifica si alte furtunase, tuburi etc ( verifica cablul de la frana de mana deasupra puntii spate) sa nu fie tensionate si ulterior sa cedeze.Ai prelungit schimbatorul de la reductor? Cat ai distanta de la sol la buza aripii fata si spate? Ai ridicat fata din barele de torsiune,cat? Cand montezi snorkelul te rog sa faci poze mai detaliate si sa ne spui ce probleme ai intampinat , eventual ce solutie ai gasit pentru a muta antena radio.Sunt interesat sa montez si eu un snorkel pe a mea.

Link spre comentariu

Salut si scuze pentru raspunsul intarziat.

Astazi am montat bara fata si bullbar-ul...am facut suporti noi penttu bara din platbanda de 50x6 mm pe care am prins si bullbar-ul. Am verificat racordul de umplere de la rezervor si este intins dar nu pare prea tensionat, am desfacut tamburii spate si am curatat si uns parghiile de autoreglare, am desfacut etrierii fata unde am curatat ghidajele si am ferificat burdufele, am reglat cablul la frana de mana si am facut la strung un prelungitor ( 7cm) pentru schimbatorul de cuplare. Maine montez bara spate ( custom) si triplele . Pana luni dupa RAR ma opresc.

Maine vin si cu ceva poze noi. ( mie i-mi place ce a iesit).

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare