Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor inmatriculare

Vizitator spatar ovidiu

Postări Recomandate

Vizitator spatar ovidiu
Am nevoie de aceste informatii pt o cunostinta care a luat pe incredere un Golf 2 de 1,8 benzina din 92 si e noneuro fata de euro2 cat ii spusese vanzatorul.I-am sugerat sa o inmatriculeze pe primarie pt ca are nevoie de ea mai ales prin oras.Nu vrea sa plateasca in jur de 1600 de euro cat e taxa pt o masina de 500 de euro.Ma puteti ajuta cu informatii in legatura cu procedura de inmatriculare pe primarie.Va multumesc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor inmatriculare

este imposibil.poti inmatricula pe primarie numai vehicole de agrement sau utilitare. de ex aici pe forum am vazut un G classe inmatriculat pe primarie,mai stiu si de ceva samuraie,dar vezi aici este alta chestie: si cu G-ul precum si cu samuraiul poti face agrement(de ex plimbi turisti pe trasee de munte,etc) precum poti cara fan sau lemne. cu un golf 2 nu cred ca poti sa le pretinzi ca faci asta. parerea mea!

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Ok am inteles.Nu stiam care sunt conditiile de aceea am intrebat.Nu am vrut sa ii spun prostii la om si de aceea am cerut informatii.

Link spre comentariu

O poate inmatricula in Bulgaria...totul il poate costa in jur de 500-600 euro...cea mai ieftina varianta...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Nu stiu dac se renteaza sa se mai complice cu asa ceva pt o masina de 500 de euro mai ales ca nu are nici o cunostinta care sa se ocupe cu asa ceva.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare