Alexey86 Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Foarte tare, buna inventia cu teava aia. Ce amortizoare ai pus pe spate? Ms. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Februarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 (editat) Re: Discovery 1 300 tdi Multumesc Domnilor! Teava pvc este de 75mm Amortizoarele sunt Terrafirma Remote reservoir Long Travel +2 Editat Februarie 9, 2018 de calbazuc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Februarie 14, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Pics.. [ATTACH=CONFIG]286526[/ATTACH Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Februarie 19, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Operatiunea Intercooler Custom.. DONE! :grin: Mai multe detalii despre radiator, AICI : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?92039-Intercooler-Discovery-1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Operatiunea Intercooler Custom.. DONE! :grin: [ATTACH=CONFIG]286599[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]286600[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]286601[/ATTACH] Mai multe detalii despre radiator, AICI : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?92039-Intercooler-Discovery-1 super lucrare, felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Martie 7, 2018 Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Operatiunea " Conversie faruri Facelift D2 la al meu D1 :grin:" DONE !:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Martie 12, 2018 Autor Partajează Postat Martie 12, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Arata foarte bine. Felicitari pentru munca! Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Aprilie 7, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Actualizarea proiectului Aproape gata de vopsea :grin: rotile care sunt acum (265/75r16 jante originale) Intrebarea... Incap 37/12.5 r 16 pe jante modular j10 et-32 .. da stiu, sunt prea mari, nu ma certati va rog, dar am eu niste pitici pe creier :dr2:ha: O mica masura din ruleta :grin: : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Pentru 37" vei avea mari probleme si pe fata si pe spate! Pe spate va trebui sa coafezi serios, inclusiv din portiere! Altfel, va freca zdravan la flexari... mari sanse sa tai gumele! Deja, de la 33" in sus trebuie nitica zeama de flex:grin: Nu in ultimul rand: va trebui sa schimbi rapoartele in punti si sa te pregatesti de niste HD-uri! Planetare, transfer si diferentiale! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Aprilie 7, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Pentru 37" vei avea mari probleme si pe fata si pe spate! Pe spate va trebui sa coafezi serios, inclusiv din portiere! Altfel, va freca zdravan la flexari... mari sanse sa tai gumele! Deja, de la 33" in sus trebuie nitica zeama de flex:grin: Nu in ultimul rand: va trebui sa schimbi rapoartele in punti si sa te pregatesti de niste HD-uri! Planetare, transfer si diferentiale! Clar ca o sa fie tot HD, de taiat am taiat dupa fenderele de la Terrafirma care vor fi puse am loc destul de mare, dar dupa ce le montez o sa vad ce si cum mai trebuie taiat, deocamdata Va urez Sarbatori Pascale Frumoase si cu Multumirile de riguare! Cu deosebit respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Clar ca o sa fie tot HD, de taiat am taiat dupa fenderele de la Terrafirma... Cred ca vei renunta la ele! Nu-s facute pt roti mai mari de 32"! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Aprilie 7, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Cred ca vei renunta la ele! Nu-s facute pt roti mai mari de 32"! Am avut 285/75/16 kit 3 inch si stateau/flexau chiar foarte bine, acum am kit de 4" + bodylift 3cm dar ramane de vazut :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Intrebarea e daca cu rotile alea gigant mai poti sa urci un deal cu masina incarcata sau nu? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Aprilie 9, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) Re: Discovery 1 300 tdi Intrebarea e daca cu rotile alea gigant mai poti sa urci un deal cu masina incarcata sau nu? Cu tot respectul Dl Fery, masina o sa aiba , planetare HD, Cap planetara HD, raporturi in grup 4.7 + Ashlocker fata spate, Intercooler custom, turbina vnt , si cam tot ce se poate, crede ma ca o sa fie in toate mintile ei cu roti pe 37, e 300tdi nu e td5:ha: , glumesc , le am pe ambele dar 300tdi ma cam lasa sa fac tot ce vreau cu el si fara sa imi scoata ochii :grin: Editat Aprilie 9, 2018 de calbazuc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Nici nu comparam motorizarea cu Td5 ci ma gandeam la puterea motorului sau la cum ar fierbe apa in el asa ca din lista ta mai lipseste un radiator mare de aluminiu :wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Cu 4.75 în punți se joaca cu 37"...nici nu afla motorul ce învârte. :grin: Cu frânele va fi mai trist. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Cum spuneam nu le am cu chestia cu rapoartele dar presupun pe baza de logica faptul ca din cauza rapoartelor respective turatia motorului va fi mai mare pt a atinge aceasi viteza de rotatie a rotii ca la roti mai mici(ca si cand cuplezi un reductor) si nu as compara cum se incalzeste un motor la 2500rpm sau la 3500... dar nu vreau sa incarcam frumosul topic al omului ca ii respect munca bine facuta, am sa deschid un topic pe aceasta tema poate ma lamuresc si eu ca sa ma apuc sa citesc studii stiintifice nu mai am nervi :wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi La aceiași viteza de rotație a motorului o roata mai mare merge mai mult... Cu cât duci reductia mai aproape de roata cu atât mai bine, efortul pe lanțul transmisiei scade către motor. Cu roti mari și reducții bune aproape de ele nu stresezi deloc motorul sau cutiile... Ba dimpotrivă. Eu pe def am pus 35 cu transmisia stoc și am pierdut o treapta de viteza...o să-i schimb rapoartele în punți și o recastig cu vârf și îndesat. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Aprilie 9, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Hai ca mai invat si eu cate ceva :grin:, in legatura cu franele , sunt variante pentru a le upgrada ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Hai ca mai invat si eu cate ceva :grin:, in legatura cu franele , sunt variante pentru a le upgrada ?Doar daca masina nu are ABS sau anulezi sistemul ABS ca degeaba le faci sa ''stranga'' mai bine ca intra ABS si apesi pedala degeaba... din cauza bratului fortei mult mai lung pe ax masina devine mai greu de oprit asta-i logic... eu am facut exprimente cu a mea cu rotile mai mari pe acelas teren si mi-a crescut distanta de franare cu vreo 2 metri de la 50/ora... cu pedala pulsand binenteles NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Aprilie 9, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Abs-ul e anulat, discuri solide nu ventilate, vazusem ceva discuri si placute de la EBC mai sunt si paddock, britpart, terrafirma , fac ceva diferenta oare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi la asta din pacate nu pot sa raspund dar sunt sigur ca exista metode de "tunat" franarea daca ABS-ul e anulat NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Re: Discovery 1 300 tdi Din păcate, cu frana nu se rezolva decât cu discuri, plăcute și etrieri mai mari... Nu are legătură cu abs-ul... E vorba de fizica, creste bratul forței. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) Re: Discovery 1 300 tdi "don't get me started" sa explic cum are legatura cu ABS ... pe scurt degeaba "ar vrea" franele sa "stranga" mai bine ca daca intra in functie ABS reduce presiunea din sistem si nu le va lasa sa-si faca treaba fizic cum trebuie... asta e verificata live, are legatura cu algoritmul aratat in graficele din poza dar explicarea completa contine 12 pagini de felul asta, se vede in graficul din mijloc cum e implicata pe langa altele si circumferinta rotii... credeti-ma pe mine la asemenea roti e bine sa fie fara ABS, copia e din documet WABCO despre sistemele C si D, are 56 pagini si l-am studiat din soarta in scoarta :wink: Editat Aprilie 9, 2018 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate