sierrafery Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 (editat) Fiind vorba de cat de scumpa e timoneria pt blocantul central la D2 va prezint o idee consider geniala si verificat functionala, e nevoie doar de un lacatus dibaci care stie sa indoaie si sa gaureasca tabla ca sa faca suportul, pt restul se foloseste valva de EGR anulata si actuatorul vacuumatic tot de la el apoi totul se face cu o simpla apasare de buton, se poate deduce din poze despre ce e vorba Editat Ianuarie 4, 2018 de Astral NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Re: Actuator blocant central D2 ieftin Wow, cu ochii in 4 stau pe forumul asta dar Dumneavoastra aveti harul Domnului de a minuna pe toti posesorii de LR si nu numai. Toata stima si Respectul!, interesanta idee , al meu d2 2002 td5 manual, inca nu l am inspectat daca are CDL bineintels din maneta nu este dar din cate am inteles se poate sa fie, de mult tot am zic ca ma bag la inspectie dar timpul nu e de partea mea deocamdata, Oricum fabuloasa ideea ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Re: Actuator blocant central D2 ieftin Multumesc de apreciere, ma simt onorat dar cu toate astea trebuie sa-ti dau o veste proasta: daca e din 2002 si are cutia de transfer originala ori avea CDL complet functional din fabrica ori nu are nimic deci pt CDL trebuie facute modificari, o alternativa eficienta si care nu implica schimbarea cutiei si nici modificari e asta: http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/diy-rebuild-kits/lt230-rebuild-kits/ashcroft-lt230-atb-diff.html , ce-i drept are un pret cam piperat... nu stiu cu cat se mai vinde o cutie SH cu blocant deci ramane la latitudinea fiecaruia ce alege NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 (editat) Re: Actuator blocant central D2 ieftin Nu e suparare, dar din cate am citit pe aici pe forum mai demult, am citit si o fraza in care era vb ca mai sunt disco 2 pana in 2002 cu CDL doar ca nu are ansamblul necesar actionarii acestuia:grin: asta m a facut sa imi dau sperante :al Editat Ianuarie 4, 2018 de calbazuc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Re: Actuator blocant central D2 ieftin Alea-s pana in 2000 nu 2002 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Re: Actuator blocant central D2 ieftin Alea-s pana in 2000 nu 2002 Clar , m-am interesat gresit:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) Re: Actuator blocant central D2 ieftin Nu te-ai interesat gresit ca netu-i plin de tot felul de teorii, important e pe cine crezi sau care informatie o iei de buna :wink: Editat Ianuarie 5, 2018 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 Re: Actuator blocant central D2 ieftin Era parcă si un video cum funcționează supapa asta! Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Re: Actuator blocant central D2 ieftin Piesa asta - si anume miezul pt cutia de transfer pe acelasi principiu de auto-blocant (ma rog Auto Torque Bias) o vreau si eu - http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/diy-rebuild-kits/lt230-rebuild-kits/ashcroft-lt230-atb-diff.html Dincolo de faptul ca pe sosea / asfalt / schimbari rapide de aderenta (gen gheata, asfalt, zapada, etc) se comporta excelent, mult mai previzibil si mai bine, mare atentie... SE POATE SI BLOCA. Nu este doar auto-blocant pe deschis, poate fi blocata complet. Din pacate momentan nu au pe stoc, pe la final de Aprilie vor mai produce. Asteptam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate