grigoret Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 (editat) Salut, Caut un Jimny -fabricatie 2003-2008 intretinut, fara rugina, - cu metal top :) - volan normal - inmatriculat Ro - de preferat cu un singur proprietar... rar rar... stiu.. - km pana in 150 000 ... rar rar... stiu.. - 4x4 evident functionabil pe langa Bucuresti eventual buget in jur de 4000 Euro- cat ma lasa inima in functie de starea utilajului Pana acum am gasit motoare obosite, ruginite, reparate, polishate ... Grigore 0741888507 sau mesaj forum Editat Ianuarie 4, 2018 de grigoret Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
waves Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Re: Cumpar Jimny intretinut, buget 4000 euro tot ce pot sa-ti zic ii sa ai bafta in cautare, insa gandeste-te ca ca un Jimny de 2008 de ex il gasesti cam de la 6000 de euro in sus, dAr minuni se pot pot ivi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigoret Postat Ianuarie 13, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Re: Cumpar Jimny intretinut, buget 4000 euro L- am găsit pe suzu din 2002/07motor M13-a cuplaj la maneta dar suplimentar dacă nu se aprinde patru ori patru în bord există un buton roșu între scaune care nu e de eject ci de re-cuplare Are snorkel, 5cm înălțare,ac, scut făcute profi zic eu. Am mers prin noroaie cu el și știu ca merge unde 2x4 nu a făcut fata, 4x4 a scos masina Fără rugina in excedent; întreținută pe dedesubt Poze cât de curând. Ma întreb ce e cu butonul roșu De cuplat cupla in 80% din cazuri fără ajutorul butonului rosu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Re: Cumpar Jimny intretinut, buget 4000 euro Daca ti-ai cumparat deja masina, intrebarile le pui in sectiunea tehnica ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate