Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Certificat de inmatriculare pe coala alba

Unimog

Postări Recomandate

Vreu si eu o parere:

Am inmatriculat o masina conform noilor regulamente sunt obligati ca in 2 ore sa se faca. Cei de la politie au rezolvat problema se da o hartie A5 care se numeste Certificat inlocuitor pentru certificat inmatriculare nr....... dar care nu este un talon.

Vreu sa plec din tara cu aceasta masina, pe ea nu scrie ca la certificatele provizorii ca este valabil doar pe teritoriul tarii. Politistul mi-a recomandat sa-l traduc in engleza sau germana. Mi se pare o porcarie

Se poate sau nu ?

Ma intereseaza Austria si Germania

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Certificat de inmatriculare pe coala alba

Au inceput astia de la politie sa lucreze cu publicul?

ca de maine sunt pieton....pauza nr rosii....si ptr nr definitive trebuie sa astept trei zile pe luminatiile lor de la finante....si dupa aia pe caposii aia de la politie....dar acolo vad ca se misca mai cu talent in ultima vreme :grin:

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

in mod normal nu poti iesi din tara cu asa ceva .nu are elemente de secretizare,poti sa dai si tu acasa un print.

Link spre comentariu

Sigur nu puteti iesi din tara cu numere provizorii si autorizatia provizorie...Orice traducere ar fi inutila.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Eu ...nu am mai auzit de asa ceva pina acum :sr ....Politia romana :uameni

Cu numere definitive normal aveti voie sa iesiti afara dar intrebarea este ce faceti daca sunteti oprit afara de cineva?Cum justificati?Ca sa evitati neplacerile...ori plecati cu alta masina...ori intrati in posesia talonului de inmatriculare recunoscut si de cei de afara...Mult succes!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Apropo permise - In teritoriu NU se mai fac, cel putin la Oradea asa s-a anuntat in presa locala. Toate se trimit la Bucuresti - elemente de securizare,bla,bla, deci din pacate dureaza circa 7 zile in loc de 2 ore cat era pana acum. :uameni Au reusit din nou sa strice ceva bun si functional! Banuiesc ca se intampla ceva de acelasi gen si cu certificatele de inmatriculare.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Tot cautun "specimen" mai lizibil sa vad ce contine.. sau o copie mai buna, pt ca snt cateva rubrici interesannte sau poate nu.. acum snt si obosit si nu ma pot concentra la un scris ilizibil

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Ti-au dat placutele de inmatriculare cu numere definitive ?Punele pe masina si du-te!La granita nu mai cer talonul masinii.Doar buletinul.Daca cer nemtii talonul arata-le hartia de la politie si Cartea de Identitate in original!Cere-o de la politie sa fie la tine!

0745634366
Link spre comentariu

In 18 noiembrie am RAR , inseamna ca primesc deja talon nou , fara anvelope? deci sa nu ma zbat sa obtin de la suzuki hartie pentru 215/75/15?

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare