Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie SUV (RAV-4, Vitara etc.)

AlexR

Postări Recomandate

Salut,

as avea nevoie de niste sfaturi. Caut sa imi iau o masina. Buget 4000-6000 EUR. Masina o voi folosi mai mult in extra-urban pentru excursii la munte, la ski, la mare etc. Avand in vedere starea drumurilor la noi in tara am zis ca un SUV 4x4 acopera nevoile in caz ca trebuie sa conduc e zapada sau pe drumuri neasfaltate.

Am indentificat mai multe masini care mi-au placut: RAV-4, Grand Vitara, Qashqai, etc. nu sunt neaparat pretentios sau fidel vreunui brand. Imi trebuie o masina fiabila pentru care intretinerea sa nu fie exorbitanta.

As avea cateva intrebari:

1. De care marci/motorizari sa ma feresc?

2. Care ar fi cea mai buna abordare pentru achizitie? SH din dealership, anunturi online Romania, sa aduc una din exterior?

3. Daca achizitionez una de la noi cum as putea sa ma feresc de samsari si de smecheriile lor?

Mersi mult,

Alex

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie SUV (RAV-4, Vitara etc.)

La GV 5 usi.

- Motor 2.0 4 cilindri sau mai mare e ideal (sunt si 2.5, 2.7 V6 care am auzit ca-s ok)

- Motor 2.0 V6 e de evitat

- Spatiu pt bagaje + 4 oameni nu ai (5 oameni intra doar la drumuri curte). Doar daca pui portbagaj deasupra. Poate doar daca gasesti varianta XL.

- Grija sa nu aiba rugina prea multa

De restu, nu stiu.

Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998

0745-009633

cristianhaulica@yahoo.com

Link spre comentariu

Re: Sfat achizitie SUV (RAV-4, Vitara etc.)

Hyundai Tucson 2.0 benzina cu 4x4. Foarte fiabila si daca are GPL mergi pe bani de seminte.

Salut Navarro,

spre Tucson am gravitat in ultima perioada. pentru 5-6k asta ar fi cea mai buna varianta. Nu intentionez sa-i pun GPL, o voi lasa asa.

Am gasit Tucsoane la 100k-200k KM. Cam cat de departe merge un astfel de motor fara sa ai mare probleme cu el? 300k?

Mersi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare