soimu Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 cine a mai patit asa ceva am trimis la un coleg aici pe forum, un colet (mic), care a platit pretul transportului si a trimis rambursul la sosirea rambursului...stupoare pretul de transport al plicului...mai mare (dublu) fata de pretul de transport al coletului.... dai banii, iei plicul, nu dai banii, plicul ramane la ei cum se poate asa ceva??? lucrez de ceva vreme cu fun curierul, am avut si surprize placute si neplacute, majoritatea depinzand de modul de lucru a persoanei... dar de aceasta data ma simt FURAT pe fata... cum se poate ca transporul unui plic sa creasca de la o saptamana la alta cu 150%??? stie careva o explicatie? au fost schimbate tarifele in timp ce coletul meu era pe drum??? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: alte probleme cu fun curierul Preturile nu s-au schimbat. Suna la 021/9336 tasta 3 (relatii cu clientii) sau la 0723/604.128 / 0372/739.742 (Fan Courier Arad) pentru a afla ce s-a intamplat. Sper sa se rezolve :h5 PS: e Fan Courier, nu Fun Curier :grin: ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: alte probleme cu fun curierul Heh...ca sa vezi.... Marti am trimis un pachet cu ramburs. Miercuri a ajuns pachetul la client, a platit coletul. Joi sun la fUn curier si-mi zice ca rambursul face 2 zile. trebuie sa ajunga intai la burusesti, apoi in sv. Ok, nici o pb, trec maine (azi) si-l iau. Azi sun si... supriza.... "pai stiti caaaa... rambursul dumneavoastra ajunge luni". Probabil ca vine pe jos rambursul din bucuresti.... Maine ma duc la ei sa vad poate totusi le-au picat din cer banii mei.... poate. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: alte probleme cu fun curierul De regula, destinatarul plateste totul, inclusiv transportul rambursului. Taxarea coletului se face in majoritatea cazurilor fara a se tine cont de valoarea continutului, dar la ramburs ai valoarea deja declarata. Deci, la intoarcere responsabilitatea lor a fost mai mare. Nu stiu daca are importanta moneda folosita. Ramane curios faptul ca taxele au fost platite de ambii , daca nu ai cerut in mod expres aceasta si de aici sa fie toata povestea. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: alte probleme cu fun curierul Asta asa e. Ai pe AWB in partea din dreapta, jos niste casute, la "Plata la:". Daca scrie "TUR + RETUR DESTINATAR" atunci tu nu mai trebuie sa platesti, destinatarul a platit si comisionul lor. Daca intorci AWB-ul ai sa vezi ca taxa pt. valoare declarata e de 1%. Adaugi pretul transportului plicului (15-20 ron) si 1% din ramburs si vezi daca iti iese suma. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: alte probleme cu fun curierul Fan curier...niste javre!!!...numai probleme am avut cu ei: -un colet mi l-au ratacit si a ajuns la destinatie dupa 8 zile!!! (si asta in conditia in care se obliga sa livreze orice oriunde in tara in 48 de ore maxim...) -dintr-un colet(impachetat de mine,dumnezeieste...ca ti-ar fi trebuit 15 min sa-l desfaci) a disparut misterios o parte din continut...explicatia lor : deteriorarea ambalajului la transport... Ce sa zic,eu unul nu mai apelez la serviciile lor in veci! as fi avut toate actele necesare si doveditoare sa le fac plangeri pe la OPC,sau sa le cer depagubiri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: alte probleme cu fun curierul Fan curier...niste javre!!!...numai probleme am avut cu ei: -un colet mi l-au ratacit si a ajuns la destinatie dupa 8 zile!!! (si asta in conditia in care se obliga sa livreze orice oriunde in tara in 48 de ore maxim...) -dintr-un colet(impachetat de mine,dumnezeieste...ca ti-ar fi trebuit 15 min sa-l desfaci) a disparut misterios o parte din continut...explicatia lor : deteriorarea ambalajului la transport... Ce sa zic,eu unul nu mai apelez la serviciile lor in veci! as fi avut toate actele necesare si doveditoare sa le fac plangeri pe la OPC,sau sa le cer depagubiri... 36 de ore e limita maxima. Intradevar.... am mai auzit astfel de situatii si nu numai de la Fan Curier. Insa aproape din toate firmele de curierat din tara, fan-ul e cam cel mai ieftin pe kg. de exemplu daca ai de primit 5 simex-uri, sigur iesi mai ieftin cu astia. P.S: Am fost sunat pe la ora 17 sa ma duc maine sa iau banii. Doar o zi intarziere... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: alte probleme cu fun curierul Fan curier...niste javre!!!... Multumesc!!! :) nu stiam ca latru! dau si din coada, sau javrele nu fac asta? :grin: ma gandesc ca e ok sa te plangi de serviciile unei anumite firme la care apelezi, dar sa-i si jignesti public... ham ham!! ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: alte probleme cu fun curierul Iertare,dar...meritau(cel putin cei de la puctul de lucru respectiv)! La modul cum au vorbit si cum au abordat situatia inseamna ca ori sunt nesimtiti la modul gros ori au un management de invidiat.... Oricum eu am ajuns la concluzia ca firma a ajuns f.puternica la nivel national si cand vine vorba de clienti persoane fizice...ii doare-n COT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: alte probleme cu fun curierul Pe pesoana juridica Fan-ul lucreaza ireprosabil ... insa pe persoana fizica (care este) serviciile lor lasa de dorit - aici este vorba in special de clientii ocazionali! Probabil cei responsabili si care stiu ca mai arunca un ochi pe aici, daca faceti un sondaj de opinie in randul clientilor dvs. persoane fizice o sa ajungeti la niste concluzii surpriza! In sensul in care ar trebui sa multumiti si acesti clienti (cei ocazionali) ar trebui urmarita corespondenta sau coletaria care depasesc cele 48h contractuale si sa-i anuntati pe oameni ca "serviciile ptr transport sunt gratuite sau lowcost (un leu/expeditie)" si la urmatoarea expediere sa monitorizati mai atent ce se intampla! Un exemplu concret de luna trecuta: la mine a mers liftul de cateva zile ... pe persoana juridica, agentul de zona a urcat 8 etaje sa-mi aduca plicul - jos palaria. Pe persoana fizica insa mi-a lasat biletul de avizare (ca a fost pe aici, bla, bla) lipit pe cutia de scrisori de la parter ... Asta s-a intamplat la o zi diferenta (banuiesc, acelasi agent!) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: alte probleme cu fun curierul Azi am trimis si eu 4 anvelope la 16kg bucata ....total iese undeva in jur la 108 ron pe transport. Atitudine zeflemista a receptionerilor,muzica data foarte tare acolo de nici gindurile nu ti le mai auzeai. Eu nu as fi trimis cu FAN-ul dar a insistat colegul din SIBIU. Iar ce mi s-a parut aberant este ca s-au comportat ca si cum ar fi dorit sa ma enervez si sa plec fara sa mai trimit marfa...pe care o adusesem cu platforma direct la depozit. Am de receptionat si un colet cu ramburs si sunt curios daca il aduc la adresa sau ma cheama la sediu? Si tot acelasi tarif practica daca mi-l aduc la adresa sau il ridic eu de la depozit? Oricum ,profund dezamagit de servicii si din start daca mai trimit sau receptionez ceva in CONSTANTA voi spune un NU hotarit pentru FAN CURIER CONSTANTA. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: alte probleme cu fun curierul NU trebuie sa mergi cu coletul la ei la depozit,dai telefon si vin ei sa-l ridice.Si eu lucrez tot cu fan curierul si nu am nimic de reprosat.Acum cateva luni Max mi-a trimis de la Baia Mare la Bucuresti 4 buc Bfg MT 33x12,5r15 cu fan curierul si am platit ceva sub 150 ron in conditiile in care sunt destul de voluminoase.Nu stiu daca intotdeauna au livrat la maxim 48 ore dar nici nu am fost grabit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: alte probleme cu fun curierul Probleme sunt la toate firmele de curierat. Totul depinde de agentul care manevreaza coletul. Prin asta se diferentiaza firmele de curierat. Apropo de ramburs, de la RoCurier imi veneau rambursurile dupa minim 2 saptamani de la livrarea coletului. Alt curier nu vroia sa dea jos coletul din masina si sa il duca in magazin. Era sotia mea singura in magazin si a trebuit sa mearga in parcare sa ia coletul. Agentul resectiv sictirit a si facut misto de ea. Coletul era destul de voluminos. Imi pare rau ca nu am fost eu acolo. Nu are rost de jignit toata firma pentru un agent cretin. Lui trebuie sa ii servim una sanatoasa , sa ne tina minte iar a doua oara nu mai face tampenii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: alte probleme cu fun curierul Coletul cu ramburs mi l-au adus acasa si agentul(soferul) a fost super ok. Probabil ca intr-adevar depinde de persoana cu care ai norocul sau nenorocul sa ai contactul. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: alte probleme cu fun curierul Lucrez acum in mod curent cu Fun Curier si vreau sa va spun ca in ciuda preturilor maricele am avut parte de servicii excelente ...gratie agentului lor de pe zona mea ! De cate ori au existat mici probleme am sunat si in cateva minute a si venit cu solutia Cu asa oameni sa tot lucrezi! Bravo Ionut! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: alte probleme cu fun curierul Ionutz are dreptate. Altfel se comporta cu persoanele juridice. Tot ce am comandat pe firma a fost livrat la adresa. Tot ce am comandat pe pers. fizica, ne chema pe toti intr-o locatie (au fost si exceptii in care a sosit la adresa de acasa). 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: alte probleme cu fun curierul Eu sunt foarte multumit de FanCurier, nu am avut niciodata probleme. Si nu mi se par nici foarte mari preturile in comparatie cu altii. Dau telefon, vin si iau coletul de la mine de acasa si imi aduc rambursul de obicei in doua zile dupa ce a ajuns coletul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: alte probleme cu fun curierul Totul sta in agent. Am facut trimiteri - de acasa, de la servici - de pe strada adica vazut intamplator masina curierului, oprit, expediat coletul. - la interceptie, adica loc stabilit la telefon. - ridicat de la depozit si livrat la depozit, cand ma grabeam sau era in drum Toate ca persoana fizica, catre firma, plata la destinatie. Au fost si probleme, au fost si cazuri in care am fost ajutat. In majoritatea cazurilor agentul de pe teren este cel care face treaba usoara sau sa injuri firma de curierat. Momentan prefer Fun si mai putin Cargusul. Importante pt mine sunt si ora maxima de colectare, livrare sambata .. si nu in ultimul rand, seriozitate ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate