ManicRRS Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Salutare! Dețin de ceva vreme un Range Rover Sport 2.7 TdV6 și întenționez să schimb toate uleiurile, adică motor, cutie de viteze, cutie de transfer și diferențial. Aș dori să aflu ce tip de ulei și ce cantitate de ulei să folosesc pentru fiecare în parte. Vă mulțumesc anticipat! O zi faină să aveți! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Re: Sfat schimb uleiuri Range Rover Sport 2.7 TdV6 Salutare! Dețin de ceva vreme un Range Rover Sport 2.7 TdV6 și întenționez să schimb toate uleiurile, adică motor, cutie de viteze, cutie de transfer și diferențial. Aș dori să aflu ce tip de ulei și ce cantitate de ulei să folosesc pentru fiecare în parte. Vă mulțumesc anticipat! O zi faină să aveți! Intra pe Topix, fa-ti cont si vei putea descarca documentatia de care ai nevoie! Chiar si ceva in plus:wink: https://topix.landrover.jlrext.com/topix/vehicle/lookupForm It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ManicRRS Postat Ianuarie 15, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Re: Sfat schimb uleiuri Range Rover Sport 2.7 TdV6 Mulțumesc pentru sfat dar aș vrea un răspuns de la cineva care a făcut chestia asta, dacă e cineva care a făcut chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ManicRRS Postat Ianuarie 15, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Re: Sfat schimb uleiuri Range Rover Sport 2.7 TdV6 Intra pe Topix, fa-ti cont si vei putea descarca documentatia de care ai nevoie! Chiar si ceva in plus:wink: https://topix.landrover.jlrext.com/topix/vehicle/lookupForm Dacă vroiam să cumpăr manualul de utilizare, sigur găseam unul mai ieftin de 380 de euro și nu doar pentru un an! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Re: Sfat schimb uleiuri Range Rover Sport 2.7 TdV6 Dacă vroiam să cumpăr manualul de utilizare, sigur găseam unul mai ieftin de 380 de euro și nu doar pentru un an! Cred ca nu te-ai uitat cum trebuie! Owner Manual este gratuit! De platit se plateste pentru altele! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Re: Sfat schimb uleiuri Range Rover Sport 2.7 TdV6 Dacă vroiam să cumpăr manualul de utilizare, sigur găseam unul mai ieftin de 380 de euro și nu doar pentru un an! In cocluzie inteleg ca detii de ceva vreme un RRS dar esti hotarat sa nu detii si manual de utilizare ci doar vrei sa iti spuna cineva cum si cu ce a schimbat uleiurile...daca e un posesor tot atat de neinteresat poate te sfatuieste gresit ca am vazut destule cazuri cand unii isi intretineau masina doar pe baza a ce au citit pe net fara documentare din documente oficiale apoi dupa un timp huleau LR ca sunt masini slabe... daca vrei sa te tina masina te sfatuiesc si eu sa te ghidezi dupa documente cu recomandarea constructorului ce tip de ulei si cat trebuie eventual dupa aia sa accepti unele sfaturi suplimentare daca vrei sa te ocupi singur de schimbare. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ManicRRS Postat Ianuarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Re: Sfat schimb uleiuri Range Rover Sport 2.7 TdV6 Salutare! Mi-am rezolvat dilema! O să detaliez mai jos cantitățile și tipurile de lubrifiant necesare pentru schimburile la care am făcut referire mai sus, în speranța că vor fi de ajutor și altor persoane: - diferențial față: 0,61 L Ravenol VSG 75w-90. 18,15€/L - diferențial spate: 1,1 L Ravenol VSG 75w-90. 18,15€/L - cutie transfer: 1,5 L Ravenol ATC TF-0870. 23,85€/L - motor: 5,54 L Castrol Magnatec 5w-30 A5. 7,85€/L Toate informațiile astea mi-au fost furnizate de băieții de la AUTO ESTHOFER TEAM GMBH, reprezentanța Land Rover cea mai apropiată de zona în care locuiesc eu. O zi faină vă doresc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate