slough Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Salut, Am luat de curand un Grand Vitara II din 2006 cu volan dreapta. Trebuie sa-i fac RARul si inteleg ca nu prea mai merge sa rezolvi problema farurilor "la fatza locului" O sa trebuiasca sa-mi iau o pereche de faruri dar acum nu-mi pot permite. Poate sa ma ajute cineva cu o pereche de imprumut cat sa trec RARul ? Merci anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Re: Faruri GV 2 pentru RAR Si apoi ce faci? Iti bagi fascicolele in ochii celor de pe contrasens? Cine-i pune sa mearga pe strada cand mergi si tu! Sa se duca-n sant, sa se dea dupa drum! Mai fratilor, mai ganditi-va si la participantii de trafic, nu doar la voi. Vezi ca inainte mergea cu niste folii care schimba modul de focalizare a luminii din faruri. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
slough Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Re: Faruri GV 2 pentru RAR @rdk84 : am postat un apel catre cei ce vor si pot sa ma ajute Nu ma ajuta si nici intereseaza parerile si frustrarile tale si a celor ca tine despre masinile cu volan pe dreapta si despre cei ce le conduc. Daca citeai cu atentie postul meu vedeai ca am in plan sa-mi iau faruri "normale" Btw, cu folie pe far nu treci RAR-ul Ii rog pe cei ce vor sa-mi tina prelegeri sa se abtina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Re: Faruri GV 2 pentru RAR Pai nu vrei mai bine sa astepti cu RAR-ul pana iti iei faruri normale? Sau te-a luat prin surprindere chestia asta, asa-i ca nu stiai cand ti-ai luat masina? Si da, sunt extrem de frustrat ca tu ai masina...:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate