Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Faruri GV 2 pentru RAR

Postări Recomandate

Salut,

Am luat de curand un Grand Vitara II din 2006 cu volan dreapta. Trebuie sa-i fac RARul si inteleg ca nu prea mai merge sa rezolvi problema farurilor "la fatza locului"

O sa trebuiasca sa-mi iau o pereche de faruri dar acum nu-mi pot permite. Poate sa ma ajute cineva cu o pereche de imprumut cat sa trec RARul ?

Merci anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Faruri GV 2 pentru RAR

Si apoi ce faci? Iti bagi fascicolele in ochii celor de pe contrasens? Cine-i pune sa mearga pe strada cand mergi si tu! Sa se duca-n sant, sa se dea dupa drum! Mai fratilor, mai ganditi-va si la participantii de trafic, nu doar la voi.

Vezi ca inainte mergea cu niste folii care schimba modul de focalizare a luminii din faruri.

• Like 1
Link spre comentariu

@rdk84 : am postat un apel catre cei ce vor si pot sa ma ajute

Nu ma ajuta si nici intereseaza parerile si frustrarile tale si a celor ca tine despre masinile cu volan pe dreapta si despre cei ce le conduc.

Daca citeai cu atentie postul meu vedeai ca am in plan sa-mi iau faruri "normale"

Btw, cu folie pe far nu treci RAR-ul

Ii rog pe cei ce vor sa-mi tina prelegeri sa se abtina

Link spre comentariu

Pai nu vrei mai bine sa astepti cu RAR-ul pana iti iei faruri normale?

Sau te-a luat prin surprindere chestia asta, asa-i ca nu stiai cand ti-ai luat masina?

Si da, sunt extrem de frustrat ca tu ai masina...:uameni

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare