Salaiste 100 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Buna ziua. Recent am achizitionat un Discovery 1 in idEea de a face putine modificari la masina astfel incat sa pot participa anul viitor 2019 la o etapa din CNOR, As vrea sa stiu mai multe despre ce se poate modifica la masina, unde gasesc componente ieftine pt off road etc. Multumesc Editat Ianuarie 21, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Re: diferential blocabil in axe Discovery 1 200tdi 1 - La care clasa te gandesti sa participi ? Pentru ca modificarile sunt in functie de clasa : pentru standard si open sunt 99% identice, iar pentru extrem deja trebuie sa modifici cu totul masina..... 2 - Componente ieftine = calitate proasta si vei constata ca atunci "cand te carpesti, mai rau te rupi"...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Salaiste 100 Postat Ianuarie 22, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Re: diferential blocabil in axe Discovery 1 200tdi hmm, cred ca totul depinde de cat de mult imi permit sa investesc in masina. multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate