shreck Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 (editat) Se scoate la vanzare un Mitsubishi Pinin destul de intretinut. Inmatriculat in RO cu toate actele in regula !!! - Cutie Automata - Anvelope BFG AT aproape noi - Scut aluminiu - Inaltata cu flanse - Aer conditionat - Radio CD - Geamuri electrice - Oglinzi electrice - Proiectoare ceata - Volan stanga Anul fabricatiei 2002 Km 144 000 km Capacitate cilindrica 1 998 cm3 Combustibil Benzina Putere 120 CP Cutie de viteze Automata Tinichigerie recent facuta Accept orice test autorizat Pretul este de 3699 E negociabil in limita bunului simt ! Se poate emite factura ! Tel. 0722.608.054 Editat Ianuarie 22, 2018 de shreck Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Re: Vand Mitsubishi Pinin - automat Salut! Mai este valabil? Mulțumesc! Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate