fastervw Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri ? are cineva idee sau indrumari, poze , sfaturi multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri Se pot pune, numai ca dupa aceea masina devine cam instabila. In Arad este un Patrol cu aceasta modificare, dar mie nu mi se pare ok. Soimu poate sa-ti povesteasca mai multe despre ea. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri Este in Brasov o masina care a concurat in rallyraid mi s-a parut foarte OK 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri si ...parca mai am niste poze ..... ...dar ptr ce vrei sa pui arcurile sub punte ..???? daca vrei sa pui o guma mai mare intra si asa ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri cand o lua un shoch in roata se duce dracu alea 4 suruburi .....de la bratul fuzetei ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri eu nu recomand masina se transforma in barca si pe sosea si in teren daca totusi o faci, vezi cum rezolvi prinderea de la caseta de directie, pt ca daca muti doar caseta mai jos, va fi foarte expuasa si o sa ramai in teren fara directie cand ai nevoie mai mare de ea atentie si la centrul bulon, ca pe mine ma lasat de 2 ori pe unde nu te astepti...si nu e fain, cardanul ori sare ori e presat ...la limita sa sparga cutia... aripi indoite, cauciucuri taiate etc deci centrul bulon bride.... sa fie f f bune FLANSE LA ROTI eu recomand sa inalti doar caroseria si daca nu ajunge sa springuiesti arcurile un pik forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri multumesc pentru sfaturi, deci nu o mai fac dar suporti de arcuri ma gindeam sa umblu la ei , se poate ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri poti sa pui cercei mai inalti, dar e muuult mai important sa schimbi cerceii de pe puntea fata , din fata arcurilor in spatele lor, si in fata sa ai cerceii fixi si in partea din spate a arcurilor sa ii faci mbili o sa scutesti multe arcuri in coborari "in bot" unde oricat de incet cobori, cand ai ajuns jos se rupe arcul, dar daca inversezi cerceii, ai rezolvat problema nu e mare lucru, o poti face cu un apara de sudura si o zi ce munca forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri da asta se poate face apoi trebuie umblat si la amortizoare , Acum am vazut altceva niste perne de aer suplimentare, cu compresor , Airlifter http://www.airliftcompany.com/ride_control.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri poti sa pui cercei mai inalti, dar e muuult mai important sa schimbi cerceii de pe puntea fata , din fata arcurilor in spatele lor, si in fata sa ai cerceii fixi si in partea din spate a arcurilor sa ii faci mbili o sa scutesti multe arcuri in coborari "in bot" unde oricat de incet cobori, cand ai ajuns jos se rupe arcul, dar daca inversezi cerceii, ai rezolvat problema nu e mare lucru, o poti face cu un apara de sudura si o zi ce munca Salut se poate sa detaliezi mai mult !!! Sau eventual un link unde as putea vedea modificarile despre care vorbesti. Multumesc Frumos Cu respect Aurel Tofan Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri M-ar interesa si pe mine aceasta modificare. Ne poate ajuta cineva? (adica un fel de mura-n gura, cu poze, etc.). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri poti sa pui cercei mai inalti, dar e muuult mai important sa schimbi cerceii de pe puntea fata , din fata arcurilor in spatele lor, si in fata sa ai cerceii fixi si in partea din spate a arcurilor sa ii faci mbili o sa scutesti multe arcuri in coborari "in bot" unde oricat de incet cobori, cand ai ajuns jos se rupe arcul, dar daca inversezi cerceii, ai rezolvat problema nu e mare lucru, o poti face cu un apara de sudura si o zi ce munca Ma alatur celor care vor mai multe informatii.... Si poze, ca deh, asa intelegem mai bine! :y Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri In cele din urma s-a discutat aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52263 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri domnilor, poze nu am , daca asta asteptati cerceii mobili care la puntea fata sunt acum in fata rotii , trebuiesc pusi in spatele rotii si in fata transformati in cercel fix e simplu, e banal adica cercelul mobil la arc trebuie sa fie in spate cam sub podul pedalier daca aveti in zona un banal IMS , va rog sa va uitati in fata in locul acelui suport de cercel mobil trebuie sudate doua pladbade intre care va fi prinsa urechea de arc si in spate, se taie suportul de arc (fix) si se adapteaza pentru cercelul mobil forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri Ce repercusiuni are aceasta modificare asupra rulajului in regim normal? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut_tf Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri foarte bune informatiile si le cautam de mult, dar pe spate trebuie facute modificari la prinderea arcurilor sa o ridice mai sus de spate? live free or die hard!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri o solutie la modificarea fuzetei ... http://www.modderpoel.nl/phpbb/viewtopic.php?f=17&t=8768&start=120 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri am un nissan patrol k160 cu arcurile peste punte probleme aparute ; masina foarte instabila, arcuri rupte fata probleme bara directie,caseta directie .este un compromis ieftin nu recomand Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri Cu toate ca in 2008 cand s-a deschis topicul am afirmat ca este OK nu am tinut cont de cateva aspecte: -masina respectiva avea sistem de 2 amortizoare/fiecare roata - arcurile la aceea masina erau indreptate ca sa nu fie inaltarea exagerat de mare - era folosit numai la rallyraid unde nu avea inclinatii laterale In viziunea acestora dupa 3 ani si ceva nici eu n-as mai face asa ceva .Cine nu vrea sa renunte la suspensia cu foi ( costuri , etc motive) am facut o modificare la un pickup sa nu mai fie asa rigida in felul urmator: am pastrat foaia principala ( cel cu bucsele) si am facut un pachet de arc din 6 (fata) si 7 ( spate) foi mult mai subtiri si moi folosite pe care inainte l-am si curbat pentru o inaltare si intre foi la capete am bagat cate o placuta de poliamida de 2 mm Costuri au fost aprox 500 ron : Rezultat: suspensie mult mai moale , flexare cu aprox 10 cm mai mult , inaltare de 10 cm Dezavantaj: pana ce gasesti niste arcuri asemanatoare din care sa lucrezi Noutate: mai nou se gaseste otel silicios ( otel de arcuri) sub forma de placi ( tabla) din care la o firma de debitat cu plasma iti poti confectiona arcurile mai ramine sa faci curbate 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri Noutate: mai nou se gaseste otel silicios ( otel de arcuri) sub forma de placi ( tabla) din care la o firma de debitat cu plasma iti poti confectiona arcurile mai ramine sa faci curbate si sa faci tratamentul termic...ceea ce se poate face si pe arcurie veci...daca ia unde nu merge vraja ca se poate la foc mare si la ochi trebuie cuptor mare in care arcurile sa fie incalzite UNIFORM si CONTROLAT la calire si la revenire forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Patrol K160 se pot pune puntile sub arcuri si sa faci tratamentul termic...ceea ce se poate face si pe arcurie veci...daca ia unde nu merge vraja ca se poate la foc mare si la ochi trebuie cuptor mare in care arcurile sa fie incalzite UNIFORM si CONTROLAT la calire si la revenire am unde sa fac tratamentul in caz de 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate