Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MK4 2007 lipsa sunet audio sistem Rockford

RaduAndrei

Postări Recomandate

Salutare.

Dintr-o data am ramas fara sunet. Este vorba de sistemul audio Rockford. Se aprinde, se vede pe ecran cand actionez butoanele de volum, tochscreen-ul functioneaza insa nu se mai aude nimic in boxe.

A mai patit cineva asta? Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MK4 2007 lipsa sunet audio sistem Rockford

La mine a fost un fir de masa care s-a rupt,cel mai probabil din cauza vibratiilor.Acelasi simptom,nu aveam sunet in boxe,in rest totul mergea.Mai dureros a fost demontarea unitatii.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

La mine a fost un fir de masa care s-a rupt,cel mai probabil din cauza vibratiilor.Acelasi simptom,nu aveam sunet in boxe,in rest totul mergea.Mai dureros a fost demontarea unitatii.

Multumesc pentru raspuns.

Firul respectiv era rupt in interiorul unitatii sau in spatele ei, la partea de conectica?

Link spre comentariu

La partea de conectica din spatele unitatii.

Revin cu detalii: am desfacut unitatea audio, am controlat vizual mufele din spate, am dat cu spray curatat contacte (nu ca ar fi avut nevoie, aratau ca noi), insa problema persista.

Ramane varianta cu o problema la amplificator, am inteles ca este montat in zona subwoofer-ului din portbagaj insa n-am nicio idee cum as putea desface partea de plastic care il acopera.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Buna, nu cred ca problema ta este de la amplificator, exista o mufa de legatura situata in stilpul stinga fata(in stinga pedalei de ambriaj) problema este ca ajunge umezeala in ea si se oxideaza firele, cel putin asta a fost la mine problema dar pina sa ajung la mufa accea am mers pe toata instalatia inclusiv la amp. si la MMCS. Asa ca te sfatuiesc sa ajungi la mufa accea si sa o verifici pt. ca la amplificator daca ajungi nu prea iti dai seama daca e bun deoarece are comanda digitala si nu prea ai cum sa il verifici individual.

Link spre comentariu

Buna, nu cred ca problema ta este de la amplificator, exista o mufa de legatura situata in stilpul stinga fata(in stinga pedalei de ambriaj) problema este ca ajunge umezeala in ea si se oxideaza firele, cel putin asta a fost la mine problema .

Multumesc mult pentru sfat. Saptamana viitoare voi controla acea mufa. Fenomenul a devenit enervant, sunetul ba functioneaza ba nu functioneaza, ceea ce ma face sa cred ca intr-adevar este vorba de un contact imperfect/oxidat.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare